Hypervisor crack ile oynamaya başlayanlar olmuş. Reddit’te bazıları da dalga geçmeye başlamış donanımsal bir sorun yaratabilecekmiş gibi.

FitGirl ve Dodi paketlemedi bu cracki.

Hypervisor crack ile oynamaya başlayanlar olmuş. Reddit’te bazıları da dalga geçmeye başlamış donanımsal bir sorun yaratabilecekmiş gibi.

FitGirl ve Dodi paketlemedi bu cracki.
Yaratma ihtimali var. Direkt bir programa çekirdek erişimine izin veriyorsun. Ciddi sıkıntılara yol açabilir.

FitGirl zaten hypervisor ile ilgili açıklama yapmıştı. Desteklemeyeceklerini söylüyordu.

Geleneksel yöntemler ve işletim sisteminin kısıtlı müdahale alanı ile manipüle edilemeyen Denuvo'yu, kernelin bile altında çalışan bir katman olan hypervisor manipüle etmeyi başarıyor. Denuvo'nun hypervisor katmanını manipüle edebilmesi ise pek mümkün değil çünkü yetkisinin olmadığı bir katman kendisine müdahale ediyor. Belki ilerleyen dönemlerde anakart BIOS'larında veya ekran kartlarının VBIOS'larında hypervisor için bir önlem alınabilir ama o önlemleri de BIOS modlamaları ile çözecek olan kişiler var.

Görünen o ki, ''kırılamadığı'' ile ilgili kıçını yırtan milyon dolarlık bir firmayı müdahale edemediği bir katman üzerinden istedikleri takdirde manipüle edebiliyorlar. ''Virüs var abi'' geyiğinden daha farklı incelenmesi gerekiyor hypervisor ile yapılan manipülasyon içeriklerinin. Ha o katmana virüsü nasıl koyacaklar, dahası o katmana rağmen donanımların kendi BIOS'larının olası bir farklı duruma karşı müdahale hakları ellerinde olduğu için hypervisor katmanının yapacağı bir değişiklik ile donanımların zarar görebilmesi o kadar da basit veya mümkün olan bir konu değil.

Botnet riski var mı, var ama donanıma müdahale ile zarar verebilmesi teoride o kadar da kolay değil. Kamerası olmayıp sadece oyun indirip oynadığınız bir bilgisayarınız var ise ve ağdaki cihazları birbirinden iki farklı şekilde ayırabiliyor iseniz o zaman kullanın.

Son düzenleme:
Oyunun Türkçe dil desteği yok. Beni düşünmeyeni ben de düşünmem. Paranızı, size değer veren firmalara saklayın arkadaşlar. Herkese iyi oyunlar.

Oyunun denuvo ve capcom drm'sini S*ctuary ve P*b gruplarıda bypass etmeyi başardı. Hypervisor bypass'ına oranla çok daha güvenli. Ortak hesap mantığına benziyor. Kendi hesaplarından denuvonun oluşturduğu token'i sizinle paylaşıyorlar bu sayede oyunu korsan bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

İngilizce öğrenin diyenlere kızıyorsunuz biliyorum ama cidden öğrenin, ufkunuz genişliyor. Teknolojik hayatınızda çok faydası oluyor. Bir sorunla karşılaştığınız zaman, bir konu hakkında bilgi sahibi olmanız gerektiği zaman faydasını görüyorsunuz. Oyunlar açısından da, belirli bir seviyede ingilizce bildiğiniz zaman oyunu oynayıp geçiyorsunuz. Arkanıza bakmyorsunuz.Türkçe yama var mı yok mu hiç dert etmiyorsunuz. Triplere de girmiyorsunuz. Laf dinleyin işte.:D

Konuya gelirsek, oyun pahalı. Alın da diyemiyor insan.