Sabretmekten yoruldum sanırım hypervision deneyeceğim ama kimse indirip denememiş yapmak istiyorum ama ilk deneyen de olmak istemiyorum.
Bence biraz daha bekleyin. Bir oyun için bilgisayarınızı böyle büyük bir riske atmak mantıklı bir fikir değil. İlla ki yapacağım diyorsanız siz bilirsiniz.

Aktivasyon için ne kadar ödediniz hocam?
Bir kaç ay önce tek seferliğine silver üyelik almıştım. 5 dolardı sanırsam. Bir kere üyelik aldıktan sonra yeni çıkan oyunlara'da eski bağışçılar erken erişebiliyor. Yani her oyun için sürekli bağış yapmanıza gerek yok.

Artık ücretsiz kullanıcılarda aktivasyon yapabiliyor.

Son düzenleme:
Birkaç ay önce tek seferliğine Silver üyelik almıştım. 5 dolardı sanırsam. Bir kere üyelik aldıktan sonra yeni çıkan Oyunlara'da eski bağışçılar erken erişebiliyor. Yani her oyun için sürekli bağış yapmanıza gerek yok.

Artık ücretsiz kullanıcılarda aktivasyon yapabiliyor.

Hocam son bir kere aldığım hesaptan deneyeyim dedim bu sefer açtı oyun şu an Steam üzerinden oynuyorum teşekkürler :D

@alp15eren, hocam arkadaşıma hesabı vermeye çalıştım ama veremedim kodu satıcı atmadı bu sefer pob üzerinden bakıyorum ama hala ücretsiz olmamış.

Ücretsiz olduğuna dair duyuru yayınladılar. Muhtemelen yoğunluk olunca çökmüştür. Ücretli'de öyle oldu çünkü. İlk alanlardanım benden sonrakiler saatler sonra alabilmişti.