Anlattığı metod kısmen doğru. Denuvo ilk girişten sonra kontrol yapmıyor. Windows ya da GPU güncellemesi yapmadığınız sürece oynamanıza izin veriyor. Mafia: The Old Country'i bu methodla bitirmiştim. Oyunu indirip iade etmiştim. Sonra'da steam emulatoru kurup oynayabilmiştim.

Fakat şimdi denuvo oyunları için p*b sunucusunu kullanıyorum. Oradan direkt çevrim dışı aktivasyon yapılabiliyor. Güncel denuvo kullanan oyunları sorunsuz oynayabiliyorum.
Bir ekleme ve düzeltme yapayım hocam.

Denuvo güncellemelerden bağımsız da ilk girişten sonrada doğrulama yapıyor. Token ilk girişte alındıktan belirli bir süre ardından tekrar internet bağlantısıyla doğrulama, token istenilebiliyor. Tabii bu süre değişken.

1772538985290.webp

"or if fingerprint changes."

Bir ekleme ve düzeltme yapayım hocam.

Denuvo güncellemelerden bağımsız da ilk girişten sonrada doğrulama yapıyor. Token ilk girişte alındıktan belirli bir süre ardından tekrar internet bağlantısıyla doğrulama, token istenilebiliyor. Tabii bu süre değişken.

Eki Görüntüle 230482

"or if fingerprint changes."
O süre bildiğim kadarıyla aşırı uzun sürüyor. Bazı kişiler 1-2 ay sonra bile girdiğinde oyunu oynayabildiğin söylüyordu. Belki oyundan oyuna farklılık gösteriyordu bilemem. Ama ben Assasin's Creed Shadows'u yavaş yavaş oynayarak bitirdim. 1 ay olacaktı neredeyse.

Hatta grupta oyun ilk çalıştıktan sonra sistem geri yüklemesi için yedek alınmasını tavsiye edenler var. Olur da denuvo bir şekilde oyun sahipliğini tekrardan doğrulamak isterse sistem geri yüklemeyle çözülüyormuş.

Güvenli midir, nerede ulaşabilirim?
Üst yorumlarda var hocam. Google'de aratırsanız reddit sayfalarına ulaşabilirsiniz.

O süre bildiğim kadarıyla aşırı uzun sürüyor. Bazı kişiler 1-2 ay sonra bile girdiğinde oyunu oynayabildiğin söylüyordu. Belki oyundan oyuna farklılık gösteriyordu bilemem. Ama ben Assasin's Creed Shadows'u yavaş yavaş oynayarak bitirdim. 1 ay olacaktı neredeyse.

Hatta grupta oyun ilk çalıştıktan sonra sistem geri yüklemesi için yedek alınmasını tavsiye edenler var. Olur da denuvo bir şekilde oyun sahipliğini tekrardan doğrulamak isterse sistem geri yüklemeyle çözülüyormuş.

Üst yorumlarda var hocam. Google'de aratırsanız reddit sayfalarına ulaşabilirsiniz.
Açıkçası değişken hocam. Net bir veri yok, iki hafta da olabilir bir ay da. Oyundan oyuna da değişebilir, aynen. Bitirmeniz hoş olmuş.

Aynen. Mantıklı bir hareket, çalışabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
O süre bildiğim kadarıyla aşırı uzun sürüyor. Bazı kişiler 1-2 ay sonra bile girdiğinde oyunu oynayabildiğin söylüyordu. Belki oyundan oyuna farklılık gösteriyordu bilemem. Ama ben Assassin's Creed Shadows'u yavaş yavaş oynayarak bitirdim. 1 ay olacaktı neredeyse.

Hatta grupta oyun ilk çalıştıktan sonra sistem geri yüklemesi için yedek alınmasını tavsiye edenler var. Olur da Denuvo bir şekilde oyun sahipliğini tekrardan doğrulamak isterse sistem geri yüklemeyle çözülüyormuş.

Üst yorumlarda var hocam. Google'da aratırsanız Reddit sayfalarına ulaşabilirsiniz.

Hocam ben malım sanırım, bulamadımda lınk salabılır mısınız acaba?

Kaçıncı yüzyıldayız? Oyun 2 bin TL bile değil. Dışarı çıkıp 100-200 adım ilerlesen karşına çalışabileceğin iş yerleri çıkıyor. Bu oyun benlik bir oyun değil. Satında almam. NBA 2K 26 almayı planlıyorum. Ama çalışıp para kazanarak oyun almak daha güvenli. Bilgisayarı iki kişi kullanmaktan daha iyi. Parası olmayanlar bu korsan işini yapabilir ama. Dediğim gibi çalışmak var. Bilgisayarı iki kişi kullanmak var. Güvenilir yerden indirilse bile korsan korsandır. Yarın öbür gün bir şey olmayacağı ne malum? Siber dünyada gelişti yani.

Güvenlik meselesi bir yana HV ile oyunu oynama işi çok teferruatlı değil mi yau? RE9'dan bağımsız herhangi bir oyunu korsan oynamak için o kadar takla atmaya değmez gibi geliyor. Yıllar evvel StarForce u atlatmak için DVD-romların güç kablolarını çıkarmak gerekiyordu. O zaman ona da üşenip uğraşmamıştım. Bu da ondan farksız geliyor bana.

Güvenlik meselesi bir yana HV ile oyunu oynama işi çok teferruatlı değil mi yau? RE9'dan bağımsız herhangi bir oyunu korsan oynamak için o kadar takla atmaya değmez gibi geliyor. Yıllar evvel StarForce u atlatmak için DVD-romların güç kablolarını çıkarmak gerekiyordu. O zaman ona da üşenip uğraşmamıştım. Bu da ondan farksız geliyor bana.
Discord gruplarında yeni yöntem yayınlayacaklarını açıkladılar. Güvenlik özelliklerini kapatmadan kullanılabilecekmiş.

Yeni çıkan yöntemle sadece Bellek Bütünlüğünü kapatmak yeterli oluyor. Windows 11 zaten varsayılan olarak kapalı bir şekilde geliyor. Bir de bir loader ile oyunu başlatmadan önce Sürücü imzalamasını kapatıp, oyun başladıktan sonra tekrar aktifleştiren bir sistem getirmişler. Güvenlik olarak hala soru işaretleri olabilir ama denuvo için tarihi bir an bu. Bu yöntem yayılırsa muhtemelen ilerleyen süreçlerde denuvo oyunlarında Bellek Bütünlüğü ve Sürücü imzalamasının zorunlu aktif tutulmasını görebiliriz.

Son düzenleme: