Sürprizbozan Resident Evil ile ilgili sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SadeceEfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 117

SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, Resident Evil evrenine çok hakim değilim, sadece Ethan'ın hikayesini biliyorum. Birkaç sorum olacak, cevaplarsanız çok sevinirim.

1. Ethan'ın Leon gibi karakterlerle bir bağlantısı var mı?
  2. En son çıkan DLC ile (kızını oynadığımız) nokta konuldu mu, yoksa devam edecek mi?

Sorularım bunlardı, cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Not: Yanıtlar spoiler içerir.

1- Hayır, Ethan'ın doğrudan diğer Resident Evil karakterleriyle bir ilgisi bulunmuyor. Resident Evil evreni hikayesiyle bağlantısı var, ancak çok daha farlı şekillerde işleniyor. Karakter bağlantısı diyebileceğimiz şey Chris'i ve ekibini tanıması olarak sayabiliriz ama onun da bir derinliği bulunmuyor.

2- Evet, Son DLC ile Winters hikayesi resmi olarak bitti. Daha Winters ailesiyle ilgili bir hikaye görmeyeceğiz.

Yani hocam ayrı lore diyebiliriz neden capcam böyle bir şey yapma gereği duydu ki seri daha da karışmaz mı?

Son düzenleme:
Yani hocam ayrı lore diyebiliriz neden capcam böyle bir şey yaoma gereği duydu ki seri daha da karışmaz mı?

Ayrı lore değil. Sadece karakterlerin işleniş yerleri farklı. Capcom'un bunu yapma nedeni, seri önceki oyunlarında yorulduğu için seriye ferah bir başlangıç gerekmesi. Yedinci oyunla gelen Ethan ve onun kişisel hikayesi, bu ferahlık için en doğru seçim oldu.

Peki Requiem oyununu beğendiniz mi? Ben şahsen beğenmedim.

Peki Requiem oyununu beğendiniz mi? Ben şahsen beğenmedim.
Beğendim, serinin hakkını vermişler. Birkaç kusuru olsa da yaptığı detaylarla, oynanışıyla ve mekanikleriyle can alıcı bir oyun olmuş. Hikaye anlatımı biraz zayıf kalsa da karakterlerin farklı kişilikleri vb. durumu toparlamış. Yapılan değişiklikleri çok sevdim, tatlı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…