Resident Evil Requiem alınır mı?

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

Bu sabah Resident Evil Requiem nihayet çıktı. Daha önceden buna benzer bir konu açmıştım:

Fakat o dönemde oyun henüz çıkmamıştı ve birçok bilgi de eksikti. Mesela Leon'un bu oyunda yer alacağı bilinmiyordu. Ayrıca o dönemde demo çıkacağına inanıyordum. Şimdi ise oyun çıktı ve hiçbir şekilde demo yayınlanmadı. Bu yüzden tekrar konu açmayı daha doğru buldum.

Oyunun Steam'de baz sürümü 52,49 dolar, Deluxe sürümü ise 59,99 dolar. Ben şahsen Deluxe sürümü almak istiyorum, çünkü Deluxe sürümü Grace Ashcroft için çok güzel kostümler kullanmanıza izin veriyor.

Sistemimde Ryzen 7 5700X işlemci, MSI B450 Tomahawk MAX anakart, 32 GB (2x 16) DDR4 3600 MHz CL18 bellek kiti ve ASUS Dual RTX 4070 OC ekran kartı mevcut.

Capcom maalesef önceki tüm Resident Evil oyunlarının aksine Requiem için hiçbir demo yayınlamadı. Bu yüzden oyunun performansını ancak oyunu satın alıp görebilirim.

Sizce Resident Evil Requiem alınır mı?

O paranın şu an verilmesini doğru bulmuyorum. Daha bugün çıkmış hiçbir şey belli değil bekleyin derim.

Harika efsane yapmışlar RE6 The Last Of Us 1 dan sınra en sevdiğim zombi oyunu olacak gibi.

Son düzenleme:
Green man gaming'de Deluxe edition steam key 49 Dolar, standart sürüm ise 43 Dolar. Ciddi bir fiyat farkı var. Requiem'i herkes öve öve bitiremiyor meta puanı ise 111 kritik inceleme de 88 puan gayet iyi.

Green Man Gaming'de Deluxe Edition Steam key 49 dolar, standart sürüm ise 43 dolar. Ciddi bir fiyat farkı var. Requiem'i herkes öve öve bitiremiyor. Metacritic puanı ise 111 kritik incelemede 88 puan, gayet iyi.
Doğrudan Steam'den alınca Steam puanı da kazanmış olacağım. Profil özelleştirmek için epey işe yarıyor Steam puanları. Artık eskisi gibi puan satın almak mümkün değil, Steam topluluk ödül sisteminin yeni sürümünde artık puan verme olayı tamamen bitti.

Ayrıca Green Man Gaming'de Enpara kartım onay verir mi emin değilim.

12–14 saatlik bir oyuna 50 dolar vermem. Tamam, biz de seviyoruz oyunu ama şu an paylaşımlı hesapla oynuyorum. Ciddi bir indirime girerse 1–1,5 yıl sonra o zaman alırım.

Bence indirim bekle. Hemen oynamak gibi bir acelen varsa paylaşımlı hesapla oynamanı tavsiye ederim; indirime girdiği zaman alırsın. 50 doları 14 saatlik bir oyuna şahsen vermeyi doğru bulmuyorum.

Umurumda bile değil oyunun kaç saat ve kaç dolar olduğu. Haftaya alıp geçmeyi düşünüyorum. İndirim falan da bekleyemem. İnternette şu anda her yerde oyunun Spoiler'ları dolaşıyor. Spoiler yemeden oynayıp bitirmem lazım.

Harika efsane yapmışlar RE6 The Last of Us 1'dan sınra en sevdiğim zombi oyunu olacak gibi.

Ne RE6'yı benden başka da seven kişilerde mi var mış.

İlgilenmediğiniz sürece spoiler yemezsiniz hocam. Bende çıktığı dönemde oynayamadığım oyunlar hakkında spoiler yemedim çünkü içeriklerine bakmıyordum gameplay olsun inceleme olsun bakmıyordum.

İlgilenmediğiniz sürece spoiler yemezsiniz hocam. Bende çıktığı dönemde oynayamadığım oyunlar hakkında spoiler yemedim çünkü içeriklerine bakmıyordum gameplay olsun inceleme olsun bakmıyordum.
En basitinden ekran kartı benchmark'larına bakarken ister istemez Spoiler yiyebiliyorsunuz. Ben de RTX 4070'in RE9 performansını epey merak ediyorum. 1440p'de en azından DLSS Quality modda güzel performans verirse tadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…