Resident Evil Requiem için Türkçe yaması ne zaman yayınlanacak?

Artık ne zamana çıkarsa diyeceğim de kesin yapılır RE çok popüler bizde. Ben bile korku ile çok aram olmamasına rağmen 7 hariç tüm RElere sahibim.

Daha oyun çıkmadı çıktığından tahminimce 1-2 haftaya güzel çeviriler çıkar ama yapay zeka çevirileriyle de çıktığın gün bile çıkabilir.

Yapay zekayla 1 2 günde çıkar muhtemelen.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Satışların bünyelerine bir Türk ekip gelmesinde katkısı olmalı ama görünen şu ki biz de olmamış biraz bakınca da bir sonuç yok, dediğiniz doğru ama Türk bir ekip ile çalışılmalı bence ve sadece tahminen diyorum en çok crack indirme bizde olabilir, dışarıdan yapan şirketler de crack indirmeyi hesaplamadan ülkenin durumunu da göz alarak hesaplasalar keşke

Hocam Türkçe olarak derken yamadan bahsediyorsunuz değil mi?

Yapay zeka ile yüksek ihtimalle hızlı şekilde çıkartırlar. Başlıktan dolayı bir an oyun çıktı sandım. Kalbime iniyordu.

Yapay zeka ile yapılan çeviriler çok mu kötü.
Çevirinin asıl olayı olan yerelleştirmeden yoksun oluyor. Kelime şakaları ve deyimler kayboluyor.

Türkçe inceleme demek istedim.

Resident Evil Requiem'i satın aldım ve çıktığında oynamak istiyorum ancak oyun Türkçe olmadığı için Türkçe yama ne zaman yayınlanır sizce?

Çıktığı günün 1 hafta sonrası çıkabilir çünkü re Engine motoru diğerlerine göre daha katı hata veya eksik bir şey kabul etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…