The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 560 Bugün 03:52 #11 Ethem Efe dedi: İnanılmaz iyi gözüküyor, korku odaklı mı olacak? Direkt alabilirim öyle ise. Genişletmek için tıkla... FPS kamera olacağı söyleniyor, bence iki seçenek olacak ama oyun FPS kameraya göre geliştirilmiş, belli oluyor. Bu yüzden korku odaklı olacak. RE 9'da Grace sahneleri gibi.
Ethem Efe dedi: İnanılmaz iyi gözüküyor, korku odaklı mı olacak? Direkt alabilirim öyle ise. Genişletmek için tıkla... FPS kamera olacağı söyleniyor, bence iki seçenek olacak ama oyun FPS kameraya göre geliştirilmiş, belli oluyor. Bu yüzden korku odaklı olacak. RE 9'da Grace sahneleri gibi.
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.493 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.947 Yer Mersin | Lefkoşa 47 dakika önce #12 Bunu da oynamayacağım. Resident Evil oyunlarını sevemiyorum bir türlü.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.139 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.302 46 dakika önce #13 Requiem daha yeni cikmamis miydi ya? Bir Bismillah.
Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.106 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.924 Yer Arcadia Bay 23 dakika önce #14 Orijinal Code Veronica'yı hiçbir zaman oynayamadım, çünkü PC'ye çıkmamıştı. Bu gerçekten iyi oldu. Bakalım Capcom yine ne yapacak?
Orijinal Code Veronica'yı hiçbir zaman oynayamadım, çünkü PC'ye çıkmamıştı. Bu gerçekten iyi oldu. Bakalım Capcom yine ne yapacak?