Lessra
Başarılı
Oyunu almak isteyenlere süper indirim kaçırmayın.
Sanki dakika başı indirim geliyor da gelen indirim de hep %50 oluyor. İlk kez 520 TL'ye düştü. Bir daha girip girmeyeceği de belli değil, aynı şekil de doların yerinde sayacağı da. 60 TL için alınacak risk değil.
Sanki dakika başı indirim geliyor da gelen indirim de hep %50 oluyor. İlk kez 520 TL'ye düştü. Bir daha girip girmeyeceği de belli değil, aynı şekil de doların yerinde sayacağı da. 60 TL için alınacak risk değil.
Yaz ayını baz alırsan genel olarak bir veya iki haftada bir, almazsan da genel olarak bir veya birkaç ayda bir. Neredeyse hepsinde de %25 indirim almış.Evet. Resident Evil serisi neredeyse her 2 haftada bir indirim alıyor.
İndirim kötüymüş gibi beğenme atıp ilk kez olan bir durumu her zaman oluyormuş gibi söylüyorsun. "İsteyen alabilir ama Steam'de daha ucuza düşebiliyor." benzeri bir şey desen hiçbir tartışma çıkmayacak, mesajına beğeni atıp geçeceğiz.Neyin gerginliği bu anlamadım paylaşma bunu demedim Steam'de daha uygun diye attım git sen Kabasakal'dan al hocam.
Alıyorsa alıyor o zaman neden beğenmedim atıyorsun ben sadece önerdim almak isteyen alır burda gerginlik çıkaran sensin.Evet. Resident Evil serisi neredeyse her 2 haftada bir indirim alıyor.