Arkadaşlar ben normalde biraz korkağım, bu yüzden YouTube'dan biraz oyuna baktım oyunun sadece beneviento bölümü bayağı korkunç geldi, onun dışında sıkıntı yok, bu yüzdende ben bu modu kurmayı düşünüyorum. Oyun genel olarak güzelmi hikayesi falan sarıyor mu, tavsiye eder misiniz? https://www.nexusmods.com/residentevilvillage/mods/266?tab=posts&BH=0
Detaylar
Kim cevapladı?Bu mod tüm karakterleri bu karakterlere çevirmiyor, sadece belli bir bölümde savaştığımız başka bir boss kısmını bu karaktere çeviriyor.
Bana kalırsa bu bile fazla korkunç olur Among Us falan oyna sen.
Konuyu okusaydın keşke, beneviento evi için bu modu kuracağım diyorum tüm karakterleri buna çevirmediğini ben de biliyorum.
Çok pardon, moda tıkladığımda o kadar saçma bir şey geldi ki konuyu tam okumadan cevap vermişim, düzenledim.Konuyu okusaydın keşke, beneviento evi için bu modu kuracağım diyorum tüm karakterleri buna çevirmediğini ben de biliyorum.
En iyi yeni nesil Linear korku oyunu.
Scheriff
Uzman
Aksiyon konusunda çok keyifli oyundur, Sınırsız silah modunu açıp bir çok sefer bitirebilirsin.Arkadaşlar ben normalde biraz korkağım, bu yüzden YouTube'dan biraz oyuna baktım oyunun sadece beneviento bölümü bayağı korkunç geldi, onun dışında sıkıntı yok, bu yüzdende ben bu modu kurmayı düşünüyorum. Oyun genel olarak güzelmi hikayesi falan sarıyor mu, tavsiye eder misiniz? https://www.nexusmods.com/residentevilvillage/mods/266?tab=posts&BH=0
Aksiyon konusunda çok keyifli oyundur, Sınırsız silah modunu açıp birçok sefer bitirebilirsin.
Hocam oyunun aksiyon kısmı oyunun kaçıncı saatinde başlıyor?
Oyunu aldım.
Son düzenleme:
Scheriff
Uzman
ilk 1 saat içinde başlıyor, RE7 gibi gerilime yönelmek yerine daha çok aksiyona yöneliyor.Hocam oyunun aksiyon kısmı oyunun kaçıncı saatinde başlıyor?
Oyunu aldım.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-