Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
4'un orijinal olanini tercih ederim. Fakat Remake versiyonun basarili oldugunu dusunuyorum.
Korku olarak RE Village, Aksiyon olarak RE 4.
Re4 ÜN Oynanma sebebini biliyoruz hocam. Kimse gariban ethanı beğenmiyor
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Residen evil 4'ün orijinali. Remake de çoğu mekan karanlık tasarlanmış. Oyunun havasını alıyor bana göre.Arkadaşlar selam. Size bir sorum var Resident Evil Village mi yoksa RE 4 remake mi?
Village'i bitirdim, 4'ü de oynuyorum da bence Village daha iyi, 4 biraz aksiyon olmuş.
Sizce?
Hocam, anketlerden bir tanesini seçin; RE4 Remake mi, orijinali mi diye sormadım ben.Residen evil 4'ün orijinali. Remake de çoğu mekan karanlık tasarlanmış. Oyunun havasını alıyor bana göre.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Tamam hocam. Yine de o iki seçenek arasından Resident Evil 4'ü tercih ederdim ben.Hocam, anketlerden bir tanesini seçin; RE4 Remake mi, orijinali mi diye sormadım ben.
Hocam bence 4 Remake'in güzel yanı var. 1 Ashley 2 De Ada Wong zaten birde köylüleri öldürmesi çok zevkli.Tamam hocam. Yine de o iki seçenek arasından Resident Evil 4'ü tercih ederdim ben.
Arkadaşlar Anket sonucuna Göre Resident Evil Village kazanmış. Hepinize teşekkür ederim bence de öyle olması lazımdı.
Hocam bence 4'ün remakesinin 2 güzel yanı var. 1 Ashley 2 De Ada Wong zaten bir de köylüleri öldürmesi çok zevkli
Arkadaşlar Anket sonucuna Göre Resident Evil Village kazanmış. Hepinize teşekkür ederim bence de öyle olması lazımdı.
8, 7'nin devamı diye biliyorum. 7’yi de alın, o da fena değil.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-