Resident Evil Village vs Resident Evil 4 Remake

Sizce Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    11
  • Anket kapandı .

24409

Becerikli
Arkadaşlar selam. Size bir sorum var Resident Evil Village mi yoksa RE 4 remake mi?

Village'i bitirdim, 4'ü de oynuyorum da bence Village daha iyi, 4 biraz aksiyon olmuş.

Sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Size bir sorum var Resident Evil Village mi yoksa RE 4 remake mi?

Village'i bitirdim, 4'ü de oynuyorum da bence Village daha iyi, 4 biraz aksiyon olmuş.

Sizce?
Residen evil 4'ün orijinali. Remake de çoğu mekan karanlık tasarlanmış. Oyunun havasını alıyor bana göre.

Residen evil 4'ün orijinali. Remake de çoğu mekan karanlık tasarlanmış. Oyunun havasını alıyor bana göre.
Hocam, anketlerden bir tanesini seçin; RE4 Remake mi, orijinali mi diye sormadım ben.

Hocam, anketlerden bir tanesini seçin; RE4 Remake mi, orijinali mi diye sormadım ben.
Tamam hocam. Yine de o iki seçenek arasından Resident Evil 4'ü tercih ederdim ben.

Tamam hocam. Yine de o iki seçenek arasından Resident Evil 4'ü tercih ederdim ben.
Hocam bence 4 Remake'in güzel yanı var. 1 Ashley 2 De Ada Wong zaten birde köylüleri öldürmesi çok zevkli.

Arkadaşlar Anket sonucuna Göre Resident Evil Village kazanmış. Hepinize teşekkür ederim bence de öyle olması lazımdı.

8, 7'nin devamı diye biliyorum. 7’yi de alın, o da fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…