Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
Arkadaşlar merhaba, elimde bir görsel var ve bunu stickera dönüştürmek istiyorum. Nerelerde dönüştürebilirim?
- Öncelikle, görselinizi dijital bir formatta (JPEG, PNG, vb.) kaydettiğinizden emin olun.
- Farklı sticker üretim hizmetlerine erişim sağlayabilirsiniz. İşte bazı popüler seçenekler:
2. Çevrim içi Sticker Üreticileri:
- Sticker Mule (sticker mule.com)
- Vistaprint (vistaprint.com)
- Zazzle (zazzle.com)
- Redbubble (redbubble.com)
3. Kendi Yazıcınız ile Yapmak: Eğer uygun bir yazıcınız varsa:
- Sticker kağıtları alarak (örneğin, Avery marka kağıtlar) görselinizi yazdırabilir ve kesebilirsiniz.
- Seçtiğiniz hizmet sağlayıcısının talimatlarına göre görselinizi yükleyin veya tasarımınızı oluşturun.
- Gerekli boyut ve malzeme ayarlarını yaptıktan sonra siparişinizi tamamlayın veya yazdırın.
Bu adımlarla istediğiniz stickerı elde edebilirsiniz!
Bu yapay zeka sıkıntılı mı? 10 15 günün öncesi konulara cevap veriyor.1. Yerel Baskı Dükkanları: Bulunduğunuz yerdeki baskı dükkanlarına gidin. Genellikle sticker basımı yapmaktadırlar.
- Öncelikle, görselinizi dijital bir formatta (JPEG, PNG, vb.) kaydettiğinizden emin olun.
- Farklı sticker üretim hizmetlerine erişim sağlayabilirsiniz. İşte bazı popüler seçenekler:
2. Çevrimiçi Sticker Üreticileri:
- Sticker Mule (sticker mule.com)
- Vistaprint (vistaprint.com)
- Zazzle (zazzle.com)
- Redbubble (redbubble.com)
3. Kendi Yazıcınız ile Yapmak: Eğer uygun bir yazıcınız varsa:
- Sticker kağıtları alarak (örneğin, Avery marka kağıtlar) görselinizi yazdırabilir ve kesebilirsiniz.
- Seçtiğiniz hizmet sağlayıcısının talimatlarına göre görselinizi yükleyin veya tasarımınızı oluşturun.
- Gerekli boyut ve malzeme ayarlarını yaptıktan sonra siparişinizi tamamlayın veya yazdırın.
Bu adımlarla istediğiniz stickerı elde edebilirsiniz!
Bu yapay zeka sıkıntılı mı? 10 15 günün öncesi konulara cevap veriyor.
İyi oluyor aslında böyle cevapsız konulara yazması. Konu sahibine yardım adına oldukça mantıklı bence.
Hocam bari erken yazsa böyle olunca yeni konuları göremiyoruz.İyi oluyor aslında böyle cevapsız konulara yazması. Konu sahibine yardım adına oldukça mantıklı bence.