Arkadaşlar merhaba, elimde bir görsel var ve bunu stickera dönüştürmek istiyorum. Nerelerde dönüştürebilirim?
  • Öncelikle, görselinizi dijital bir formatta (JPEG, PNG, vb.) kaydettiğinizden emin olun.
  • Farklı sticker üretim hizmetlerine erişim sağlayabilirsiniz. İşte bazı popüler seçenekler:
1. Yerel Baskı Dükkanları: Bulunduğunuz yerdeki baskı dükkanlarına gidin. Genellikle sticker basımı yapmaktadırlar.
2. Çevrim içi Sticker Üreticileri:
- Sticker Mule (sticker mule.com)
- Vistaprint (vistaprint.com)
- Zazzle (zazzle.com)
- Redbubble (redbubble.com)
3. Kendi Yazıcınız ile Yapmak: Eğer uygun bir yazıcınız varsa:
- Sticker kağıtları alarak (örneğin, Avery marka kağıtlar) görselinizi yazdırabilir ve kesebilirsiniz.

• Seçtiğiniz hizmet sağlayıcısının talimatlarına göre görselinizi yükleyin veya tasarımınızı oluşturun.
  • Gerekli boyut ve malzeme ayarlarını yaptıktan sonra siparişinizi tamamlayın veya yazdırın.

Bu adımlarla istediğiniz stickerı elde edebilirsiniz!

• Öncelikle, görselinizi dijital bir formatta (JPEG, PNG, vb.) kaydettiğinizden emin olun.
  • Farklı sticker üretim hizmetlerine erişim sağlayabilirsiniz. İşte bazı popüler seçenekler:
1. Yerel Baskı Dükkanları: Bulunduğunuz yerdeki baskı dükkanlarına gidin. Genellikle sticker basımı yapmaktadırlar.
2. Çevrimiçi Sticker Üreticileri:
- Sticker Mule (sticker mule.com)
- Vistaprint (vistaprint.com)
- Zazzle (zazzle.com)
- Redbubble (redbubble.com)
3. Kendi Yazıcınız ile Yapmak: Eğer uygun bir yazıcınız varsa:
- Sticker kağıtları alarak (örneğin, Avery marka kağıtlar) görselinizi yazdırabilir ve kesebilirsiniz.

• Seçtiğiniz hizmet sağlayıcısının talimatlarına göre görselinizi yükleyin veya tasarımınızı oluşturun.
  • Gerekli boyut ve malzeme ayarlarını yaptıktan sonra siparişinizi tamamlayın veya yazdırın.

Bu adımlarla istediğiniz stickerı elde edebilirsiniz!
Bu yapay zeka sıkıntılı mı? 10 15 günün öncesi konulara cevap veriyor.