Learnof 1
Üstün
- Makaleler
- 2
Hakkını aramıyorsun, öğretmenin otoritesini sabote ediyorsun. İleri düzey resimler yapmanı bekleyemez, sadece derse uyum sağlayıp gayret göstermeni bekler. Hakkını aramak istiyorsan neden müzik dersinden resim dersine geçmen gerektiği konusunda arayabilirsin. Yapılan bir dersi yapmayacağım istemiyorum diyerek değil. Ayrıca isterse sana 0 verir üstüne de der ki derse uyum sağlamıyor. Hiçbir söz hakkın olmaz. Hakkını arayacaksan doğru yerde aramalısın. Bir an önce müzik dersine geçmeye çalış. Dersi sabote etme.Ben öyle bir şey mi dedim sizce? Matematikle resimin kıyaslanması ne alaka? Benim güzel sanatlarda yeteneğim yok müzikteyken alıp resme veriyorlar ve yaptığım resmi beğenmeyeyip ileri düzey resimler yapmamı bekliyorlar sonra şiakyetçi olmayacağım öyle mi? Sadece hakkımı aradıgımı düşünüyorum?
Sosyal'de dolaşmanız sizin özgür iradeniz. İster ders çalışın ister çalışmayın. Ama okul müfredatında bir derse katılmak istememeniz sizin özgür iradeniz değil.hem sadece günde 2 saat sosyalde dolasınca ders calımıyorum öyle mi?