- Makaleler
- 62
Arkadaşlar okulda bir öğretmen var. Bana kafayı takmış. Sürekli benimle uğraşıyor, velimi arayıp rahatsız ediyor. Bugün olanda artık bardaktaki son damlayı taşırdı. Kitaptakileri yapmamızı söyledi, yaptım. Diğer arkadaşlarımın bitirmesini beklerken One Piece mangamı okuyayım dedim. Okurken bir anda elimden zorla çekiştirdi. "Bunu gelip velin alsın" gibi saçma sapan bir şey söyledi. Velim hiçbir şekilde o kitabı gidip almayacak -ki gidip almak zorunda da değil- ben bu kadını şikayet edeceğim, bu kadın mangamı seve seve verecek. Cimer'e falan mı nereye şikayet ederim ben bunu?
El koyması yasal değil diye biliyorum. Hatta yanlış değilsem @Toby Fox hocam bir mesajında söylemişti bunu (yanlış hatırlıyor da olabilirim). Ek olarak şu ekran görüntüsünü de koyayım. Doğruluğu veya yanlışlığı hakkında bir bilgim yok.
Başka bir eşya olsa takmam, ne yapıyorsa yapsın. Ama konu mangalarıma gelince burada artık sesimi çıkarırım ben. Hiç kimse mangalarıma hiçbir şey yapamaz. Arkadaşlarımın, büyüklerimin bile dokunmasına bile izin vermezken bu kadın mangama bu şekilde davranamaz.
El koyması yasal değil diye biliyorum. Hatta yanlış değilsem @Toby Fox hocam bir mesajında söylemişti bunu (yanlış hatırlıyor da olabilirim). Ek olarak şu ekran görüntüsünü de koyayım. Doğruluğu veya yanlışlığı hakkında bir bilgim yok.
Başka bir eşya olsa takmam, ne yapıyorsa yapsın. Ama konu mangalarıma gelince burada artık sesimi çıkarırım ben. Hiç kimse mangalarıma hiçbir şey yapamaz. Arkadaşlarımın, büyüklerimin bile dokunmasına bile izin vermezken bu kadın mangama bu şekilde davranamaz.