Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
İstediğim zaman havale/EFT yapabileceğim, online bankacılık işlemlerinde fazla kısıtlayıcı olmayan ve yurt dışı alışverişlerinde kullanabileceğim bir banka arıyorum. En iyisi hangisidir?

İşbankası hesabım var. Sadece para yatır-çek mantığında olduğu için kullanmıyorum.

Bu sene işe başlayacağım; maaş gibi konularda da sorun yaşatmazsa iyi olur.

Son düzenleme:
İstediğim zaman havale/EFT yapabileceğim, online bankacılık işlemlerinde fazla kısıtlayıcı olmayan ve yurt dışı alışverişlerinde kullanabileceğim bir banka arıyorum. En iyisi hangisidir?

İş Bankası hesabım var. Sadece para yatır-çek mantığında olduğu için kullanmıyorum.

Annen ya da baban ile gidip Garanti Bankası hesabı açmanız önerimdir

Son düzenleme:
Ailenle aran iyiyise bu konularda annenin adına bir banka aç her şey online zaten 10 dakikada açabilirsin. Ben 17 yaşında abimin banka hesabını almıştım hala kullanıyorum 😁

Ziraat kullanıyorum şu an. %6.5 komisyon kesiyor bankadan bankaya, mümkün mertebe komisyon kesmeyenlere yönel.

İşbankası hesabım var. Sadece para yatır-çek mantığında olduğu için kullanmıyorum.

Garanti bankası çok öneriliyor ama kullanıcısı olmadığımdan bilmiyorum. Benim önerim TEB ya da Yapı Kredi olur. TEB faizi ile avantajlı ve kısıtlaması diğer bankalara göre çok az (neredeyse hiç yok). Yapı Kredi normal banka hesabı, 12 yaş üstü kişiler için bire bir normal banka hesabı olarak hizmet veriyor.

Son düzenleme: