Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bugüne kadar babamın hesabından işlemler yaptım fakat babam artık Midas’a geçti tümüyle. Sebebiyse bankanın çok fazla komisyon alması. Bin TL komisyon, yani siz düşünün...

Her neyse, ben de düşünüyorum; acaba herhangi bir banka yatırım hesabı (tabii önerileriniz varsa yazabilirsiniz) yoksa daha önceden açtığım Midas hesabıyla mı yatırım yapsam diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben midas tercih ederdim. Kullanması daha kolay geliyor, bankanın ara yüzü düzgün göstermiyor ve yavaş çalışıyor. Aynı zamanda komisyon değerleri de ortada

Bugüne kadar babamın hesabından işlemler yaptım fakat babam artık Midas’a geçti tümüyle. Sebebiyse bankanın çok fazla komisyon alması. Bin TL komisyon, yani siz düşünün...

Her neyse, ben de düşünüyorum; acaba herhangi bir banka yatırım hesabı (tabii önerileriniz varsa yazabilirsiniz) yoksa daha önceden açtığım Midas hesabıyla mı yatırım yapsam diye düşünüyorum.
Midasla devam edin.

Eskiden Midas onerebilirdim ancak son hareketleri artik CEO'sunun kullanicilarla birebir etkilesimden ziyade kendi burnunun dikine gittiklerini yatirim almak icin dogru yanlis ne varsa yapabileceklerini gosteriyor. Dolasiyla isin en buyugune gitmelisin ama biraz fazla kafan karisabilir islem yapmadan once detaylica incele.