Detaylar
Kim cevapladı?Oyunlar yine ister.Peki bazı oyunlardaki TPM zorunluluğu kalkacak mı?
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
Vallahi işlemci desteği olmadığı sürece işe yaramaz. Eski sistemimde TPM de Secure Boot da vardı ama yüklenmiyordu.
Hocam benim de işlemci desteklemiyor ama geçerken bir sorun yaşamıyorum format atıp geçiyorum hatta Insider programındayım ve güncellemeleride alıyorum.
Yakın zamanda Windows 12'nin çıkacağı kokuları alıyorum nedense. Hayırlısı.
Bende öyle kokular alıyordum ama Geliştirici ekibin üzerinde çalıştığını düşünmüyorum adamlar yapay zeka üzerine odaklanmış çıkarsa yarım yamalak çıkacak gibi geliyor bana.
4420N5M1TH
Uzman
Windows 11 pro home enterprise ve education sürümlerinde devam ediyormu bu tpm ve secure boot kosuluWindows 11 sürüm 24H2'den başlayarak Windows 11 IoT Enterprise ve Windows 11 IoT Enterprise LTSC'yi edinmek için sistem gereksinimleri; TPM 2.0, Secure Boot ve Üretici Yazılım gereksinimlerini zorlamaz ve bunu "İsteğe bağlı" olarak belirtir.
Windows 11 IoT Enterprise sistem gereksinimleri
Eki Görüntüle 50551
Windows 11 IoT Enterprise LTSC'nin sistem gereksinimleri
Eki Görüntüle 50550
Daha fazlası için;
![]()
Minimum System Requirements - Windows IoT Enterprise
Learn about the minimum system requirements for Windows IoT Enterprise.learn.microsoft.com
Neo_Fetch
Başarılı
Evet hocam görünüşe göre yüklenebilecek.Benim laptoptaki R5 2500U işlemciyi kabul etmiyordu, şimdi güncelleyebilecek miyim?
Windows 11 kötü ya.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-