Bütçe sınırsız. Ama uygun fiyatlı olması önceliklidir.

İstenilenler:

Sınırsız trafik.
1 web barındırma.
Ücretsiz sınırsız SSL.
DDoS koruması.

Amaç: Bir restoran sitesi açıcağız ( QR menü, tanıtım ve sipariş numarası falan var sadece sipariş sistemi vs. yok ) uygun fiyatlı olması önemli ama değer dediğiniz varsa atabilirsiniz. Güvenilir olsun.

Web sitesi halihazırda yapılı. Sadece hosting domain ve SSL gerekiyor. WordPress kullanmadım. Sadece HTML ve CSS yazılı.
Bir firma ile görüşüp hem firmadan hem de Techolay'dan onay alıp fiyat teklifi sunmasını sağlayabilirim. Web sunucularını da yakında ben yenileyeceğim. Sizin için uygun ise sizden bir hafta zaman isteyeceğim. Sunucu toplanma aşamasında.

Bir firma ile görüşüp hem firmadan hem de Techolay'dan onay alıp fiyat teklifi sunmasını sağlayabilirim. Web sunucularını da yakında ben yenileyeceğim. Sizin için uygun ise sizden bir hafta zaman isteyeceğim. Sunucu toplanma aşamasında.

Hocam halihazırda hemen alabileceğimiz varsa atabilir misin? Siteyi 1 günde yapmak zorunda kaldım vaktim yok maalesef hemen ayarlamamız lazım sistemi.

Peki başka bir yerden alabileceğim güvenilir hosting var mıdır? Bugün halletmem lazım o işi bir daha vakit ayıramayabilirim.
Ben GoDaddy kullanmıştım ancak web sitesini Türkiye'de barındırmıyor. Cloudflare'ye bağlayarak SSL işini de çözebilirsiniz.

Merhaba,

Netvay olarak sizlere yardımcı olmak isteriz. Web hosting paketlerimiz tamamen ihtiyacınıza uygun durumdadır.

İyi çalışmalar.