Retro oyunlar için el konsolu önerisi

Nathean

Çalışkan
5-6 bin TL için el konsolu önerisinde bulunur musunuz? Özellikle Nintendo64 oyunları ve batarya performansı 4-5 saatlik bir alet var mı?

Spesifik bir önerim yok. Ama Çin'de 500-3000 bin ₺ arası ürünleri, yerelde çok daha yüksek fiyata satıyorlar. Gizala'da ikinci el Gameboy color falan var. Bunlar bahsettiğiniz N64 oyunlarını oynatıyorsa bakılabilir. Gizala ile iletişime geçerseniz bu konuda size yardımcı olacaklardır.

Nintendo64 için yeterli olmayabilir ama psvita çoğu retro oynaman için yeterli olacaktır. Ps1, psp. nes, snes, gb, gbc, gba, turbografx, genesis gibi bir çok konsolu çalıştırıyor vita. Vitada n64 emu var kastım daha çok performans anlamında. Bunlar için konsolun hackli olması gerekiyor ve vita hacklemesi en kolay konsollardan biri. Yalnız alırken yanında sd2vita adapter ve 128lik bir microsd kartta al.

Aliexpressden falan getirebiliyorduk sonra ne oldu bilmiyorum. Şuan gönderim yapmıyorlar sanırım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Özellikle N64 oyunlarını arıyorum. Genç iken çok fazla oynardım. Nostaljisi geldi diye bilirim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…