TRSancakTR

Başarılı
Merhaba, laptopumda eski dosyalar vardı ben de hepsini tamamen silmek için Revo Uninstaller'ı kurdum, kanıt yok ediciye tıkladım ve silme işlemini başlattım. Ama diskteki boş yer alanı arttı mı yoksa azaldı mı anlamadım.

(Not: Disk alanı işlemi başlatmadan önce 168 GB boş yer vardı)

1735937370151.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka, Revo Uninstaller'ın kanıt yok edicisi dosyaları sadece silmekle kalmaz, üzerine rastgele veri yazarak geri getirilmelerini imkânsız hale getiriyor. Bu işlem sırasında diskteki boş alan geçici olarak azalmış gibi görünebilir çünkü üzerine yazma işlemi yapıyor. Ancak işlem bittiğinde yazılan bu rastgele veriler de ortadan kalkıyor, yani boş alan miktarı yine aynı kalıyor.

Merhaba, laptopumda eski dosyalar vardı ben de hepsini tamamen silmek için Revo Uninstaller'ı kurdum, kanıt yok ediciye tıkladım ve silme işlemini başlattım. Ama diskteki boş yer alanı arttı mı yoksa azaldı mı anlamadım.

(Not: Disk alanı işlemi başlatmadan önce 168 GB boş yer vardı)

Eki Görüntüle 112343

Bunu önermiyorum. Bir süreden sonra grafikleri bozuyor. Bilgisayarda hiçbir şeye tıklayamıyorum. Bizzat yaşadım. Ve format atmak istemediğim için öyle bıraktım. Sistemi çok berbat etti. Herkeste olur mu bilmiyorum. BC uninstaller kullanıyorum.