İtemSatış Rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16055
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 129
Makaleler
65

BELİRTMEK İSTEDİĞİM FARKLI BİR DURUM​

Öncelikle genel olarak yaşadığım bir sorunu anlatacağım. Sonrasında bugün yaşadığım, daha büyük olan bir sorunu anlatacağım.

Bu site zaten baştan beri saçma sapan oturum kapatmalarından dolayı doğru düzgün bir tat vermiyor. Ve her seferinde oturum açarken durum bu:

Her 5 dakikada bir SMS ve mail kutusu bununla dolu. Şu saçma olay artık gına getirdi. Her dakika kendi kendine oturumum kapanıyor ve tekrar girmek için şununla uğraşıyorum. Şimdi de bu çıktı bir de:

Her 5 dakikada bir şu ekranı görüyorum:

ASIL MESELE​

Neyse, asıl meselemize gelelim.

31 Temmuz 2026 saat 12:26'da 800.00 TL'ye satmış olduğum ilanın bakiyesi 24 saat sonra, yani bugün 1 Ağustos 2026 saat 12:26'da banka hesabına çekilebilir olarak geldi. Yani öyle olmuş olması gerekiyordu ki daha öncelerinde hep öyle oldu. Fakat bugün neydendir bilinmez, saçma sapan bir şekilde hesabıma saçma sapan süresiz cezalar verilmiş. Ve bunlardan benim haberim yok. Bana hiçbir bilgilendirme bile yapılmadı.

Şöyle ekran görüntülerimi bırakayım:

Şimdi uğraş dur işte ya. En nefret ettiğim şey, beklemek. Zaten 24 saat şu parayı çekme talebi oluşturmayı bekledim, şimdi günlerce desteği bekleyeceğiz bir de. Uğraş dur ya. Hadi hepsini geçtim, bu kısıtlamalardan benim niye haberim yok? Bana hiçbir bilgilendirme yapılmadı.

Ayrıca hiçbir sorunda yaşamadım satış yaparken. Alıcıların hepsine istediği gibi yardımcı oldum, ürünlerini eksiksiz ve sorunsuz teslim ettim. 2 yıldır satıcı değerlendirmem 10/10. Neden durduk yere böyle kısıtlamalar aldım? Süresiz bir de ya. Şu saçmalık yüzünden ben 1 gündür beklediğim paramı çekemiyorum. Ve şimdi o parayla alacağım, tükenmek üzere olan ürün tükenecek ve alamayacağım.

Baştan aşağı saçmalık ve büyük rezillik. Hadi tamam parayı çekmeyi falan her şeyi geçtim. Arkadaşım bana hiçbir bilgilendirme yapmadan neden süresiz yasaklamalar veriyorsunuz? Yaptığım aykırı hiçbir davranışım bile olmadı. Zaten ayda yılda bir ürün satmaya giriyorum şuraya. Geçen haftalarda para çekmek istediğimde de yine bir sorun çıkmıştı ama kendi kendine düzeldi ve paramı çekebildim. Bu hafta niye böyle oldu bu?

Bu konuya ek olarak size bir bilgi daha vereyim. İtemSatış'ın gönderdiği "DİJİTAL VARLIK SATIŞ ARACILIĞI, SATIŞ BEDELİ İADE, RÜCU VE TAZMİNAT YÜKÜMLÜLÜĞÜ SÖZLEŞMESİ" başlıklı maildeki PDF dosyasında adı geçen satıcı ve alıcı doğru. Fakat şöyle bir yanlışlık var. Hatta ben bu yanlışlığı dosyayı ekleyerek anlatayım.

Burada altını çizdiğim "Valorant dolusundan hesap" başlıklı, 6.000,00 TL bedelli dijital varlığın 17/04/2026" yazan yerler tamamen yanlıştır. Alıcı adı doğru, satıcı adı doğru. Fakat dosyada adını geçirdikleri ilan bilgileri tamamen yanlış.

Ben alıcıya 31/07/2026 tarihinde "1.3K+ ABONELİ ÇOK DÜŞÜK FİYATA YOUTUBE KANALI" başlıklı, 800,00 TL bedelli dijital varlığın satışını gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Fakat buraya böyle daha önce hiç açmadığım bile bir ilanın bilgilerini girip hem alıcıyı hem de satıcıyı zor duruma düşürdüler.

Diyecek bir şeyim yok. Yani her siteden beklerdim fakat şu siteden şu rezillikleri beklemezdim. Bakiye ve yasaklamalar konusunda desteğe talep oluşturdum. Günlerce ona yanıt ve çözüm bekleyeceğiz şimdi.

@İtemSatış.com

Yeni bir güncelleme. Kullanıcı kısıtlamaları ekranında görülen kısıtlamalardan sadece bakiye çekebilir kısıtlaması gerçekten de sorun çıkarıyor. İlan oluşturup düzenlemede falan hiçbir kısıtlama yok, şimdi denedim.

Son düzenleme:
Diyecek bir şeyim yok. Yani her siteden beklerdim fakat şu siteden şu rezillikleri beklemezdim.
Nasıl beklemezdin? 55 tane konu açıldı bu site hakkında, ben de açtım. Canlı desteğe bile bağlanılmıyor sitede. Muhatabın yok. Keyiflerine göre bir vakitte cevap verirler.

Nasıl beklemezdin? 55 tane konu açıldı bu site hakkında, ben de açtım. Canlı desteğe bile bağlanılmıyor sitede. Muhatabın yok. Keyiflerine göre bir vakitte cevap verirler.
Harbi arkadaş. Yapay zekaya kendimi canlı desteğe bağlattırana kadar canım çıktı. Bir türlü canlı desteğe bağlamıyor, ne biçim bir yapay zeka koydularsa. Zorluyor ille de ben çözecem diye.

Yeni dijital ürün satış adresim Hesap.com.tr zaten artık. Adamların sistemi daha iyi.

Harbi arkadaş. Yapay zekaya kendimi canlı desteğe bağlattırana kadar canım çıktı. Bir türlü canlı desteğe bağlamıyor, ne biçim bir yapay zeka koydularsa. Zorluyor ille de ben çözecem diye.

Rezalet bir sistem, eskiden böyle değildi. Canlı desteğe anında bağlanıyordun, sorunu çözüyorlardı. Artık sitede muhatabın kalmadı, 1 kişi var herhalde o bakıyor siteye. Sana belki yanlışlıkla falan da atmış olabilirler, farklı ilan ismini yazmışlar oraya, garip bir olaymış. 30 TL'ye oyun alıyorum arada buradan.

Şu kimlik doğrulama sistemi gerçekten çok kötü. Çağ dışı kalmış gibi. Hesap.com.tr'de öyle değil. Bankacılık uygulamalarında nasıl yapıyorsan orada da öyle yapıyorsun, hemen kolayca oluyor. Bakiyeni çekmek için öyle 24 saat 50 saat 90 saat falan beklemene de gerek yok. Hesabına geldiyse istediğin zaman çek bankaya.

Evet destekten cevap geldi. Alıcı yüzündenmiş. Alıcının inatlığı ve laftan anlamazlığı yüzünden ben şu an paramdan oluyorum.

Arkadaşa Steam hesabımı sattım, 21 Temmuz'da. O günden beri geceler boyunca durmadan Rockstar ile uğraşıp duruyor sırf bi' RDR2 için. Rockstar uygulamasını bypass ederek girmeye çalış diyorum yapmıyor. Mailime ortaklık vereyim, kod gelince gir bak diyorum, yine sorun çıkarıyor olmadı olmadı diyor. 21 Temmuz'dan beri şu Rockstar Games sevdalısı ile uğraşıyoruz. Rockstar bile bu kadar RDR2 aşığı değildir. Online bile oynamayacağın, 2 saat girip çıkacağın bi' oyuna işsiz gibi 2 haftadır gece gündüz uğraşıyorsun. İlanda Rockstar Games ile ilgili hiçbir şey yazmamama rağmen yine yardım ediyorum, üstüne gidip şikayet ediyorsun bir de. Ben sana Steam hesabı sattım, Rockstar hesabı satmadım. Şimdi al uğraş dur bununla. Belki siteye daha hiç girmeyecek, ben nasıl bunun sorununu çözüp site yetkililerine çözüldüğünü bildirmesini söyleyeyim?

Al uğraş dur şimdi. Bu para haftalarca, belki aylarca kaldı bu sitede. Sattığım ürünün parası elime geçmiyor. İyi mi şimdi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…