SHERLOCKED

Başarılı
Ya şimdi “ışıklı mışıklı istiyorum” demek gibi olacak ve öyle de. Bundan birkaç yıl önce piyasa RGB bombası farelerle doluydu. Sonra ne olduysa birbirinin aynısı milyon tane fare çıktı ve hep bunlar kullanılmaya başlandı. “RGB’mi geri istiyorum!”

Ya şimdi “ışıklı mışıklı istiyorum” demek gibi olacak ve öyle de. Bundan birkaç yıl önce piyasa RGB bombası farelerle doluydu. Sonra ne olduysa birbirinin aynısı milyon tane fare çıktı ve hep bunlar kullanılmaya başlandı. “RGB’mi geri istiyorum!”
RGB ne yapacan :) Razer Cobra Pro var bu arada.

Önceden herkes RGB varsa gaming cihazdır, performanslıdır sanıyordu. Sonradan hepsinin beş para etmeyeceği ortaya çıkınca insanlar artık görünüme değil donanıma bakmaya başladı. Bence gitmesi çok iyi oldu, herkese hitap etmeyecek modellerdi. Sadece Fare açısından söylemiyorum.

İşte bu yüzden Logitech Lightsync ürünleri bir numara bana göre. Hem Logitech kalitesi hem oyun için elverişliler hem de kaliteli RGB ışıkları var (ışıklar sade, kaliteli öyle lunapark ışığı gibi değil). Hem diğer Lightsync destekli cihazların ile senkronize edebiliyorsun :D

İşte bu yüzden Logitech Lightsync ürünleri bir numara bana göre. Hem Logitech kalitesi hem oyun için elverişliler hem de kaliteli RGB ışıkları var (ışıklar sade, kaliteli öyle lunapark ışığı gibi değil). Hem diğer Lightsync destekli cihazların ile senkronize edebiliyorsun :D

Logitech kalitesi dediğin en iyi mousesindeki coating sorunu 2000 TL'lik mouse'de yok. Logitech leş gibi bir marka.

Mevcut, kaliteli RPG güzel gözüküyor cidden. Mesela Razer'ın alt kısımlarda kullandığı şeritleri seviyorum güzel gözüküyor.