Herkese selam, 15-17 metrekare bir oda icin guzel, kontrollu RGB bir ampul ariyorum. Onemli şey: Rainbow modu, yani surekli degisen, isigi ve renkleri kaliteli vermesi. Oneriler icin teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500
kadirCN
Yetkin
Herkese selam, 15-17 metrekare bir oda icin guzel, kontrollu RGB bir ampul ariyorum. Onemli şey: Rainbow modu, yani surekli degisen, isigi ve renkleri kaliteli vermesi. Oneriler icin teşekkürler.
Ampuller RGB konusunda ışık yayılımını çok vermiyor, şerit LED'ler RGB konusunda daha canlı yayılmış gerçek renkler veriyor ampule göre.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam serit kullanamam, biliyorum ama. Oneri var midir?Ampuller RGB konusunda ışık yayılımını çok vermiyor, şerit LED'ler RGB konusunda daha canlı yayılmış gerçek renkler veriyor ampule göre.
kadirCN
Yetkin
Hocam serit kullanamam biliyorum ama. Oneri var midir?
Önerebileceğim bir şey yok çünkü hepsi birbirinin çakması, hangisini alırsanız aynı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkurler hocam.Önerebileceğim bir şey yok çünkü hepsi birbirinin çakması, hangisini alırsanız aynı.
dewberry
Üstün
https://www.amazon.com.tr/SMART-LED...176050&sprefix=xiaomi+rgb,aps,434&sr=8-1&th=1 bununla ne farki var hocam? Bunu alsam yeterli olmaz mi?