Detaylar
Kim cevapladı?Hala Valo oynayan var mı ya?
Benim oynadığım zamanlar en iyi bıçaktı hep istemiştim ama hiç ondanım olmamıştı. Paran varsa al.
Benim oynadığım zamanlar en iyi bıçaktı hep istemiştim ama hiç ondanım olmamıştı. Paran varsa al.
rvsfsh
Uzman
Kelebek çok seçenek yok. Bende champions 2022 karambit var, ondan çok daha iyi.Yağmacı karambit kullanıyorum, yaklaşık 1 yılı geçkin süredir, sıkıldım. Kelebek bıçak seviyorum. Sizce alınır mı? Fiyatına değer mi başka bıçaklar mı beklenmeli?
crexy.x
Uzman
Valo oynanır ara sıra sarıyor aim geliştirmek için oynayıp 2 hafta siliyordum.Hala Valo oynayan var mı ya?
Başka bu tarz fps var mı ki, hile az olan hocam?Hala Valo oynayan var mı ya?
3 yıl valorant oynadım ama 3 yıl boyunca Battlefield 1'de kaybederkenki zevki bile alamadım. Keşke daha önceden BF oynasaydım diyorum. Valorant için artık kendinize gelin. Adamlar 9 ayda bir çocuk doğurur gibi yeni çar getiriyorlar onu da zaten hype'ı (max 2 hafta) geçtikten sonra kimse oynamıyor. Saçma sapan skinler yapıyorlar kitle de bunları alıyor tabi ne yapsın oyunda başka yapacak bir şey yok. Tamamen balon bir oyun.
Yağmacı karambit kullanıyorum, yaklaşık 1 yılı geçkin süredir, sıkıldım. Kelebek bıçak seviyorum. Sizce alınır mı? Fiyatına değer mi başka bıçaklar mı beklenmeli?
- Kelebek bıçakları, özellikle tasarımı ve açılış mekanizmasıyla oldukça popülerdir. Ancak, kullanım kolaylığı ve pratikliği açısından dikkat edilmesi gereken noktalar var.
- Kelebek bıçak alırken, aşağıdaki faktörlere dikkat edin:
- Ağırlık: Kullanım amacınıza göre hafif veya ağır bir bıçak seçebilirsiniz. Hafif bıçaklar genellikle daha hızlı açılır.
- Fiyat: Fiyat aralığını belirleyin. İyi bir kelebek bıçak, 50-200 TL arasında değişebilir. Ama bazı marka modellere göre fiyatlar 500 TL’ye kadar çıkabilir. Bütçenizi göz önünde bulundurun.
- Marka: Güvenilir markalardan almak daha iyi olabilir. Bu markalar genellikle kalite kontrolü yapar.
- Eğer satın almayı düşünüyorsanız:
- Kullanıcı Yorumları: Online inceleme ve kullanıcı yorumlarına göz atın. Diğerlerin deneyimlerine göre karar vermek yararlı olabilir.
- Alternatif Modeller: Hem kelebek bıçak hem de diğer bıçak modellerini karşılaştırın. Farklı tasarımlar ve kullanım kolaylığı sunan bıçaklar var.
- Son olarak, bıçak kullanımı ve taşınmasıyla ilgili yasal düzenlemeleri kontrol etmeyi unutmayın, çünkü bıçaklar bazı bölgelerde yasal sınırlamalara tabi olabilir.