Bu aslında neden var bile bilmiyorum. XenForo'nun Default'unda bunda bir engel yok ama bu forumda kod içindekileri renklendiremiyoruz.

Rich (BB code):
AAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAA
AAAAAAAAA
AAAAAAA
AAAAAA
AAAAA
AAAA
AAA
AA
A

Ekran görüntüsü 2024-05-11 212629.webp

Artı 11 Eksi
Neyse sonuç olarak Markdown eklenebilir renkli BBCode'lar eklenebilir. Makale ve rehber oluşturan arkadaşlar göz yormayacak bir şekilde güzel kompozisyonlarla konu oluştururlarsa Dark Mode kullanan bu web sitemiz güzel bir hal alabilir. Konulara güzel emek verirlerse tabii.

Neyse sonuç olarak Markdown eklenebilir renkli BBCode'lar eklenebilir. Makale ve rehber oluşturan arkadaşlar göz yormayacak bir şekilde güzel kompozisyonlarla konu oluştururlarsa Dark Mode kullanan bu web sitemiz güzel bir hal alabilir. Konulara güzel emek verirlerse tabii.
Onerilerimin uygulanmasini beklemekten agac oldum ben. Yani o yasaklansin, bu elensin gibi abuk subuk oneri de degil. Gayet UI geliştirecek oneriydi. Gecistirdiler ikisini de.
1715454550265.webp

Onerilerimin uygulanmasini beklemekten agac oldum ben. Yani o yasaklansin, bu elensin gibi abuk subuk oneri de degil. Gayet UI geliştirecek oneriydi. Gecistirdiler ikisini de.
Eki Görüntüle 45553
Sen benim yetişkin insanları ve yönetimi muhatap alan ama çoluk çocuğun nefretine boğulan önerilerimi görseydin haline şükrederdin :D Merak etme yönetim görüyor dikkate alıyor.