Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pawEn 1

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Selam dostlar, herkese iyi sosyaller.

Client güncellenmiş sanırım. 15-20 dakikadır girmeyi deniyorum şifre, kullanıcı adı her şeyden eminim. Robot doğrulamasını da doğru yapıyorum kesinlikle eminim fakat bir şeyler ters gitti yok böyle oldu falan diyor ve hesabıma giriş yapamıyorum. 1 el LoL girip çıkacağım kafayı yedirdi Rito. Fikriniz ve çözümünüz varsa şimdiden teşekkürler.
@Ruindry

QR kod ile de girmeyi denedim. Hiçbir işe yaramıyor.

1731088590316.webp

Bilet atmak için riot desteğe giriş yaparken de bu hatayı alıyorum.

1731088660262.webp

Son düzenleme:
Çözüm
Vanguard kapalıysa girmez açık mı?

Açıksa bilgisayarı 1 kez yeniden başlatın biraz bekleyin sonra oyunu açın.
Evet :D Engel olabilir giriş yapmanıza.. Bir çok nedeni var.. MSI Center yüklü sistemlerde bile bazen Riot Client hataya sebeb olabiliyor.
Görev yöneticisinde çalışıp çalışmadığını falan kontrol edip. Sistemi ve modemi yeniden başlatarak da çözüm bulunuyor ama işte sizdeki ilk problem DNS kaynaklı WARP yüzünden de olabilir.

Evet :D Engel olabilir giriş yapmanıza.. Bir çok nedeni var.. MSI Center yüklü sistemlerde bile bazen Riot Client hataya sebeb olabiliyor.
Görev yöneticisinde çalışıp çalışmadığını falan kontrol edip. Sistemi ve modemi yeniden başlatarak da çözüm bulunuyor ama işte sizdeki ilk problem DNS kaynaklı WARP yüzünden de olabilir.
1731090084695.webp

Dediğim gibi konuyu açmadan önce WARP hiçbir şekilde açık değilken de girmiyordu.

Vanguard kapalıysa girmez açık mı?

Açıksa bilgisayarı 1 kez yeniden başlatın biraz bekleyin sonra oyunu açın.
Deneyeyim bakalım boşuna mı uğraştık bu kadar şey için sizi de uğraştırdım.