Client güncellenmiş sanırım. 15-20 dakikadır girmeyi deniyorum şifre, kullanıcı adı her şeyden eminim. Robot doğrulamasını da doğru yapıyorum kesinlikle eminim fakat bir şeyler ters gitti yok böyle oldu falan diyor ve hesabıma giriş yapamıyorum. 1 el LoL girip çıkacağım kafayı yedirdi Rito. Fikriniz ve çözümünüz varsa şimdiden teşekkürler. @Ruindry
QR kod ile de girmeyi denedim. Hiçbir işe yaramıyor.
Bilet atmak için riot desteğe giriş yaparken de bu hatayı alıyorum.
Yok valla SATA var da açılması 5 dakika sürüyor çözmeye üşeniyorum o sorunu da. Konuyu güncellemeyi unuttum bu arada yeniden başlatınca çözüldü benim bu patates kafam ne olacak...
Yok vallahi SATA var da açılması 5 dakika sürüyor çözmeye üşeniyorum o sorunu da. Konuyu güncellemeyi unuttum bu arada yeniden başlatınca çözüldü benim bu patates kafam ne olacak...
Yok hocam ya 13K VP var hesabı satacağım öyle duruyor hala daha satamadım. 5400VP üstünü nasıl elde ettiğimizi kanıtlamamız falan gerekiyormuşta uğraşamadım daha onlarla. LoL giriyorum.
Arada oluyor, Riot destek bir halta yaramıyor, yok Intel Arc'ı sil, yok şunu değiştir gibi çözüm getirmeyen şeyler söylüyorlar ben PC'yi sıfırlayarak çözdüm derinden uğraşmak istemedim.