YKS'ye hazırlanıyorum. Gün boyu kütüphanedeyim. Kütüphanede güzel güzel çalışıyorum. Ancak eve geldiğimde yorgunluğu atamıyorum bir türlü. Dikkat dağınıklığı falan yaşıyorum. Daha çok çalışmam gerekiyor ondandır ki bu ilacı kullanmak istiyorum fakat kırmızı reçeteli. Nasıl yazdırabilirim? Doktora gitsem direkt yazar mı?
Sağdan soldan duyduğun şeyler ile ilaç kullanılmaz, yazdırılmaya çalışılmaz. Ritalin tedavisi gerektirecek bir durumun yoksa hekimler de yazmaz zaten daha küçüksün.
Eğer tanısı koyulmuş DEHB'niz yoksa, yazdırmanız zor. Ki yazsalar bile DEHB'niz yoksa kullanmanızı tavsiye etmem. Ritalin, Concerta kullanan biri olarak yazıyorum.
Sağdan soldan duyduğun şeyler ile ilaç kullanılmaz, yazdırılmaya çalışılmaz. Ritalin tedavisi gerektirecek bir durumun yoksa hekimler de yazmaz zaten daha küçüksün.
Eğer tanısı koyulmuş DEHB'niz yoksa, yazdırmanız zor. Ki yazsalar bile DEHB'niz yoksa kullanmanızı tavsiye etmem. Ritalin, Concerta kullanan biri olarak yazıyorum.
Ritalin tedavisine ihtiyaç duyanlar kullanıyor, film yada arkadaş ortamında "süper ilaç" olduğunu sananlar değil. Şiddetle tavsiye ederim ki kullanmaya ihtiyacın yok ve uzak dur bu tür ilaçlardan.
Eğer tanısı koyulmuş dehb'niz yoksa, yazdırmanız zor. Ki yazsalar bile dehb'niz yoksa kullanmanızı tavsiye etmem. Ritalin, concerta kullanan biri olarak yazıyorum.