Merhaba,

Rize merkezden az uzakta şantiye alanındayız. Superbox gibi çözümler tercih etmiyoruz. Yeni evde internet gibi bir biçimde başvuru yapacağız ve tam adres için yarın net bilgi alıp bir firmayi seçip aramak istiyoruz. Bu anlamda da 6 ay gibi bir sürede işimiz biteceği için de sözleşme durumunu en uygun nasıl seçmeliyiz?

Çünkü TT alsak en az 18 ay taahhüt istiyor. Fiber altyapı olup olmadığını henüz adres elimize ulaşmadığından tespit edemiyorum. Fiber altyapı çıkarsa veya VDSL 2 çıkarsa hangi firma tercih edilmeli ve sözleşme iptal edildiği sürece hangi firma 6 ay sonrasında daha mantıklı olur?

Bir başka seçenek olursa da önerilerinizi, farklı fikirlerinize saygı duyarak bilmek isterim.

Şimdiden herkese teşekkürler. 🙏

Taahhütsüz internet sağlayan Netspeed, TurkNet, Millenicom vb. yerler mantıklı olur.
Az önce dikkat ettim de "turknet" tarafında "gezgin İnternet" gibi bir seçenek gördüm. En az 3 ay turknet aboneliği gerektirdiği için ayda 4 kere taşıma seçeneğinden yararlanamıyoruz sanırım. Bu minvalde seçenekler hakkında bilginiz var mıdır?

Milenicom ve Netspeed taahhutsuz de olsa hangi anlamda öneriniz olur? İki firma hakkında da çok fazla yargı ve sikayete maruz kaldığım zamanlar oldu.

Millenicom direk uzak durulması bir firmadır asırı rezalet hızmet verırler baglantı yapmaları ıcın kullandıkları altyapıyı acıp baglamaları ayrı bir sıkıntıdır 48 saat içerisinde halledicegiz dedıklerı seyı 2 haftaya yakın surede yapamadılar kendım turk telekoma gıdıp tanıdıkları cagırarak yaptırtmıstım

Millenicom direk uzak durulması bir firmadır asırı rezalet hızmet verırler baglantı yapmaları ıcın kullandıkları altyapıyı acıp baglamaları ayrı bir sıkıntıdır 48 saat içerisinde halledicegiz dedıklerı seyı 2 haftaya yakın surede yapamadılar kendım turk telekoma gıdıp tanıdıkları cagırarak yaptırtmıstım
Peki 6 ay için TT 18 ay taahhüt mantıklı mı sizce?