rapbubeyler

Çalışkan
Yaklaşık 2 gün önce RK R75 modelini sipariş ettim ve henüz elime ulaşmadı. Cumartesi günü teslim edilmesi bekleniyor.

Bu arada, MCHOSE G75 Pro modeli tekrar stoklara girmiş. Bu fiyat aralığında rakipsiz olduğu söyleniyor. RK R75 elime ulaştığında iade edip onun yerine MCHOSE G75 Pro almak mantıklı mı, yoksa iki ürün arasında büyük bir fark yok mu? Yani iade etmeye değmeyecek kadar benzerler mi?

Fikirlerinizi almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah MCHOSE için Wraith W60'ı kitsune Edition'u iptal ettim. Wireless ve switchlerinin sesleri kalitesi bence kesinlikle edilir.

Biri kablolu biri kablosuz. Bence kablosuz opsiyonu her zaman iyidir.

İade edeceğim iade gelecek falan filan derken stokta bitme yada fiyatının aşırı artma ihtimali var mı? Şimdi boş yere iade edip sonra aynı klavyeyi tekrar almakla uğraşmayayım MCHOSE stokta biterse.

Ayrıca kablosuz olması çok önemli değil benim için.

İade edeceğim iade gelecek falan filan derken stokta bitme ihtimali var mı?

Ayrıca kablosuz olması çok önemli değil benim için.

Hiçbir fikrim yok. Dün gece stoktaydı. Sabah kalktım ben W60'ı iptal edene kadar stok bitmiş sonrasında tekrar geldi. Bende Wraith'in parayı yollamasıni beklemeden siyah rengini aldım.

RK R75'te Gasket mount varmis, MCHOSE G75 PRO'ya da 2 kat foam atmislar ama gasket mount degil herhalde. Foam mod yapmak zor degil. RK R75 durabilir gibi geldi. Hot swap zaten, keyfine gore switch degistirirsin.

Şahsen 4 aydır bekliyorum. Hoşuma çok gitti bu klavye sesini falan dinlerseniz sizde anlarsınız. Keycaplerine kadar çok başarılı bir klavye benim açımdan.

RK R75'te Gasket mount varmis, MCHOSE G75 PRO'ya da 2 kat foam atmislar ama gasket mount degil herhalde. Foam mod yapmak zor degil. RK R75 durabilir gibi geldi. Hot swap zaten, keyfine gore switch degistirirsin.
Gasket mount olmasının farkı nedir hocam?

Şahsen 4 aydır bekliyorum. Hoşuma çok gitti bu klavye sesini falan dinlerseniz sizde anlarsınız. Keycaplerine kadar çok başarılı bir klavye benim açımdan.
Sesi benimde çok hoşuma gitti hocam biraz incelediğimde gerçekten hakkını vermişler.

Gasket mount olmasının farkı nedir hocam?

Sesi benimde çok hoşuma gitti hocam biraz incelediğimde gerçekten hakkını vermişler.
PCB ile kasa arasina ekstra gasket koyuluyor, hissiyat daha da yumusak oluyor ses daha "thock" oluyor. Ilk klavyem Keychron K2v2'di, gasket mount yoktu onda. Sonraki tum klavyelerimi gasket mount aldim. Keychron'un suratina bile bakasim yok tape + foam + lube yapmama ragmen.
Benim hatam kusura bakmayin, gormemisim. O zaman yine wired/wireless farki gibi sanki.