Hocalarım merhaba.
Elimde RKS rsı X Pro marka elektrikli bisiklet var. Instagram'da çift motor takılan bisikletler var. Bu dedigim bisiklete takılır mı? Servis takar mı? Ücreti nedir? Teşekkür ederim.

Beyin 2 adet çıkışı destekliyorsa olabilir ama sanmıyorum. Ekstra beyin ve motorun masrafı bisikletin nerdeyse yarısı kadar olacaktır.

Hocalarım merhaba.
Elimde RKS RSI X Pro marka elektrikli bisiklet var. Instagram'da çift motor takılan bisikletler var. Bu dedigim bisiklete takılır mı? Servis takar mı? Ücreti nedir? Teşekkür ederim.
İllaki bir şekilde yapılır ama ya frenler?

Cift motor ile lastikleriniz daha yüksek hızlarda doğru bir kararlılık gösterecek mi?

Uzun zamandır motor sürüyorum, ünlü markaların lastikleri bile yeri geliyor kayıyor, rks gibi bir markanın lastikleri ne kadar kaliteli olsun ki sizi yüksek hızlarda güven versin.

Bisiklet geri gelir ama siz değerlisiniz, ilk olarak güvenlik ve emniyet durumlarını tartmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Adettir, tekerine taş değmesin yoldaş 😉

Beyin 2 adet çıkışı destekliyorsa olabilir ama sanmıyorum. Ekstra beyin ve motorun masrafı bisikletin neredeyse yarısı kadar olacaktır.

İllaki bir şekilde yapılır ama ya frenler?

Cift motor ile lastikleriniz daha yüksek hızlarda doğru bir kararlılık gösterecek mi?

Uzun zamandır motor sürüyorum, ünlü markaların lastikleri bile yeri geliyor kayıyor, RKS gibi bir markanın lastikleri ne kadar kaliteli olsun ki sizi yüksek hızlarda güven versin.

Bisiklet geri gelir ama siz değerlisiniz, ilk olarak güvenlik ve emniyet durumlarını tartmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Adettir, tekerine taş değmesin yoldaş 😉

Vazgeçtim o zaman hocalarım teşekkür ederim, sizinde tekerinize taş değmesin hocam.