Roblox 585, Discord 522 gündür Türkiye'de yasaklı. Hatırlatmak istedim.
Detaylar
Kim cevapladı?YASEDEM
Deneyimli
Roblox 585, Discord 522 gündür Türkiye'de yasaklı. Hatırlatmak istedim.
Birçok kişi yasakları aşmış durumda. Ödeme yöntemleri hariç bir sıkıntı olmuyor zaten.
Loutermilch
Başarılı
Çin olma yolunda ilerliyoruz, bu yasağı savunan bazı eksik düşünceli insanlara söylemek lazım bunu. Keşke hakaret edebiliyor olsaydım.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Roblox Robux almayı kendi tarafından engellemiş galiba ama Discord Nitro şu an alınabiliyor diye gördüm, alınabiliyor mu?Birçok kişi yasakları aşmış durumda. Ödeme yöntemleri hariç bir sıkıntı olmuyor zaten.
Roblox Robux almayı kendi tarafından engellemiş galiba ama Discord Nitro şu an alınabiliyor diye gördüm, alınabiliyor mu?
Mobil üzerinden alınmıyor. Konuyu Robux alamadığım için açtım aslında.
Son düzenleyen: Moderatör:
yusufumm07
Üstün
Yasağı savunanları anlamıyorum. İyi o zaman devlet senin yerine banka hesaplarına el koysun, neye harcayacağına karar versin. İki platformda olumsuz yerler varsa küçük çocuklara kullandırma ama bunun denetimi ailede olmalı, yasaklama çözüm değil.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Bilgisayar üzerinden alınabiliyor değil mi?Mobil üzerinden alınmıyor. Konuyu Robux alamadığım için açtım aslında.![]()
Çocuğum 6 yaşına geldiğinde Postal 2 oynatacağım, gelsin devlet ne oynayacağına karışsın bakalım.Yasağı savunanları anlamıyorum. İyi o zaman devlet senin yerine banka hesaplarına el koysun, neye harcayacağına karar versin. İki platformda olumsuz yerler varsa küçük çocuklara kullandırma ama bunun denetimi ailede olmalı, yasaklama çözüm değil.
Denemedim. İtemsatis üzerinden aldım geçen.
infazcı03
Uzman
Çocuğa kötü örnek olmayın, çocuğu iyi bir insan olarak yetiştirin.Bilgisayar üzerinden alınabiliyor değil mi?
Çocuğum 6 yaşına geldiğinde Postal 2 oynatacağım, gelsin devlet ne oynayacağına karışsın bakalım.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Hocam ben mecazen söyledim, 6 yaşındaki çocuk değil Postal 2 daha klavye kullanmasını anca öğrenir.Çocuğa kötü örnek olmayın, çocuğu iyi bir insan olarak yetiştirin.