Evet, 1 sene geçti. Geçen sene bugün, yani 7 Ağustos 2024'te erişime engellenmişti bildiğiniz üzere. Ne ara 1 sene geçtiğini ben de anlamadım vallahi. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Güzel bir karardı. Moderasyon ekibini düzeltmeleri lazım. Oyunun içerisi pedofili yuvası ve yeterli müdahale yok. Global medyada ifşa edilip defalarca kez konuşuldu bunlar.
Bence açılmalı, diğer uygulamaların kapatılma riskinden ziyade bırakın çocuklar en azından Roblox oynasın, sonra girmemeleri gereken sitelere, girmemeleri gereken platformlara giriyorlar asıl iş o zaman başlıyor, pardon başlayalı 1 sene oldu
Böyle diye diye keyiflerine göre rastgele bahane göstererek engellemelere başladılar. 1 kere bile roblox oynamadım, umurumda da değil fakat müdahale edilmesi yanlış.
Bu platformun içinde ekran kartının renderlediği şey ney peki? Patates mi? Bundan sonra cevap vermek için cevap vermeyin lütfen. Biraz aklınızı kullanın. Roblox oynuyor yerine, Roblox'ta oynuyor dediğim zaman dünyayı mı kurtaracağım? Aklınız ne demek istediğimi kavrayamıyor mu? (Öyle görünüyor.)
Sen bunu yazdın diye ne oldu şimdi.
Tartışma kültürünüz sıfır, yaşınızla alakalı sanırsam.
Dediğimden bir şey anlamamışsınız sanırım. Roblox oyun platformu derken kastettiğim Roblox'un NSFW üzerine kurulu olan bir oyun olmaması. İnternette gördüğünüz 2-3 haberle tartışmalara katılmayın. Gördüğünüz o haberlerdeki oyunlar, yayınlandıktan 2-3 saat sonra kaldırıldı. Bir yerde tacizci, troll'ler var diye orası tacizci, troll'lerin mekanı olmuyor. Bu forumda 2-3 tane troll var diye tüm foruma çöplük demek.
Ayrıca yaptığınız da saygısızlık, ağzınızdan çıkanlara mukayyet olun.