- Makaleler
- 1
Her şeye yasak gelirse insanlar kitap okumaya başlar.Kapatılması gayet yerinde olan bir ... çukuru. Keşke TikTok da kapatılsa, ne güzel olur.
Her şeye yasak gelirse insanlar kitap okumaya başlar.Kapatılması gayet yerinde olan bir ... çukuru. Keşke TikTok da kapatılsa, ne güzel olur.
Evet ben de sürekli bunu kurcaladım ama araştırmalarıma göre gerçekten bu sefer Roblox açılacak bu ay.
Roblox oynayan ziyan kişilik kitap okusa ne olur.Her şeye yasak gelirse insanlar kitap okumaya başlar.![]()

Evet, 1 sene geçti. Geçen sene bugün, yani 7 Ağustos 2024'te erişime engellenmişti bildiğiniz üzere. Ne ara 1 sene geçtiğini ben de anlamadım vallahi. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Zarar nereden baksanız hayırsızdır. Bir gün konu Roblox olmaz, Türkiye forumları olur. O zaman da aynı tutumu sergileyin lütfen.
Roblox bir oyun değil (Platform), biliyorsunuz değil mi? Konuyla alakalı bilginiz de bir bu kadar az.Roblox oynayan ziyan kişilik kitap okusa ne olur.
Eki Görüntüle 170793
Tamam tamam, 14 yaşındaki bebeler üzülmesin açılsın Roblox.![]()
Roblox oynayan ziyan kişilik kitap okusa ne olur?
Eki Görüntüle 170793
Tamam tamam, 14 yaşındaki bebeler üzülmesin açılsın Roblox.![]()
Böyle diye diye keyiflerine göre rastgele bahane göstererek engellemelere başladılar. 1 kere bile roblox oynamadım, umurumda da değil fakat müdahale edilmesi yanlış.
Dediğimden bir şey anlamamışsınız sanırım. Roblox oyun platformu derken kastettiğim Roblox'un NSFW üzerine kurulu olan bir oyun olmaması. İnternette gördüğünüz 2-3 haberle tartışmalara katılmayın. Gördüğünüz o haberlerdeki oyunlar, yayınlandıktan 2-3 saat sonra kaldırıldı. Bir yerde tacizci, troll'ler var diye orası tacizci, troll'lerin mekanı olmuyor. Bu forumda 2-3 tane troll var diye tüm foruma çöplük demek.Bu platformun içinde ekran kartının renderlediği şey ney peki? Patates mi? Bundan sonra cevap vermek için cevap vermeyin lütfen. Biraz aklınızı kullanın. Roblox oynuyor yerine, Roblox'ta oynuyor dediğim zaman dünyayı mı kurtaracağım? Aklınız ne demek istediğimi kavrayamıyor mu? (Öyle görünüyor.)
Sen bunu yazdın diye ne oldu şimdi.
Tartışma kültürünüz sıfır, yaşınızla alakalı sanırsam.![]()