Fatahhteto
Becerikli
Buna katılmakla beraber burdaki asıl sorun bu tarz insanlara karşı önlem alınmaması. Roblox’un içeriği ve içindeki ögeler değil de yapımcı şirketin tavırları aslında kapanması iyi olmuş dedirten şey. Daha öncede belirttiğim gibi haberlere ve hatta mahkemeye kadar giden bir olayda istismarcının hesabına erişim engeli bile getirmediler. Aile koruması altında oynanması elbette önemli ancak yapımcı şirket bile önlem almıyorken ve günümüzdeki anne ve babanın akşama çalışması gereken bir ortamda kontrol imkansız oluyor maalesef. Roblox gerçekten eğlenceli ve benim gibi artık yaşını almış insanlar için hala keyifli vakit geçirilebilecek bir oyun. Hatta 9 lu yaşlarımdayken oynadığımı da hatırlıyorum. Bana bir zararı olmadı ve senelerdir bildiğim nir oyun olarak o zamanki roblox değil de şu zamanki roblox sıkıntılı işte.Oyunların çoğu zaten para tuzağı bu yüzden oynanmaz derecede leş. Ayrıca basbaya istismar öğeleri var idi çok iyi hatırlıyorum cinsellik bulunan oyunları kolayca bulabiliyorum. Moderasyon zaten berbat idi istismar illa oyunun kendisinde mi olmak zorundaki? Basbaya istismar amaçlı çok fazla oyuncu var platformda.