Burada MIC UP oyununda birine küfür vs. ettiğimi söylemiş ama dün MIC UP'da sadece bir elemanla sohbet edip oyundan çıkmıştım.
Ban yememe sebep olan hareketleri dün yapmışım ama banı bugün yedim. 1-2 günlük bir ban vermek yerine direkt hesap silinmiş ve bu karar için ise oto moderasyon kullanılmış.
Hesapta bununu dışında hiç banım yok ve Roblox desteğine yazdım ama bana bu kararın doğru olduğu ve geri çevirmeyeceklerini söylediler. Ayrıca 30 gün sonra da hesap kalıcı olarak siliniyor. Hesapta baya robux ve robuxla alınmış avatarlar, eşyalar ve oyunlar var. En kötüsü ise hesapta bir sürü eski popüler oyunlarda rozet ve eşyalarımın olması. Bu eşyalar hiç bir şekilde bir daha alınamıyor.
Ne yapabilirim? Roblox, af yazımı da reddetti ve tek bir af yazısı yazılabiliyormuş. Herhangi bir taktik falan var mıdır?
@1577 4-5 yıl uğraştığım, en az 20k robux total olan roblox hesabım silindi. Hala özlüyorum o hesabı.
(Konu dışı: burada karar diye bir şey gelmiş. Yeni gördüm.)
Yanlış bilgi. Yaklaşık 1 yıl önce banlanan hesabım açılmıştı. Reddedildiği halde. Bayağı uğraşınca oluyor. Boş boş bilgi vermeyin. @1577 ısrarcı olmaya devam edin.
Yanlış bilgi. Yaklaşık 1 yıl önce banlanan hesabım açılmıştı. Reddedildiği halde. Bayağı uğraşınca oluyor. Boş boş bilgi vermeyin. @1577 ısrarcı olmaya devam edin.