Detaylar
Kim cevapladı?Urass.0
Uzman
Anime Vanguards'da kendi hesaplarımı kullanarak RAID yapmak istiyorum. Aynı anda birden fazla hesap nasıl kullanabilirim?
Eğer bilgisayarının kaynakları yeterse birkaç sanal makine üzerinden yapabilirsin ama dikkat et Roblox tüm hesaplar aynı IP adresinden bağlandığı için hepsi kicklenebilir. Yada bunu yapmak yasak ise hesapların kalıcı banlanabilir.
D4C
Uzman
Daha önce kullanıyordum hocam, ban yenme ihtimali çok az. Aynı Hwid üzerinden kick yeme ihtimali de düşük biraz pek karşılaşan görmedim.Eğer bilgisayarının kaynakları yeterse birkaç sanal makine üzerinden yapabilirsin ama dikkat et Roblox tüm hesaplar aynı IP adresinden bağlandığı için hepsi kicklenebilir. Yada bunu yapmak yasak ise hesapların kalıcı banlanabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Urass.0
Uzman
Daha önce kullanıyordum hocam, ban yenme ihtimali çok az. Aynı HWID üzerinden kick yeme ihtimali de düşük biraz pek karşılaşan görmedim.
Roblox hiç oynamadığım için fazla bir bilgim yok ama birkaç bunun gibi oyun dediğim gibi işliyor yine de dikkat edin.
Son düzenleyen: Moderatör:
erdym
Üstün
Çok eskiden bu anti cheat falan olmadan önce şunu kullanıyordum çalışıyordu da. Mevcut AC konusunda bildiğim kadarıyla ilk denemende sadece uyarı yiyorsun yani bir sorun çıksa bile kolay kolay yemezsin.
D4C
Uzman
Bunu bende kullanmak istiyordum hocam ama oyuna girerken farklı servera geçiyor hesaplar. Hesaplar farklı servera geçtiği için son açılan hesap dışındaki hesaplar server hop yapamıyor, o yüzden oyuna da giremiyor.Çok eskiden bu anti cheat falan olmadan önce şunu kullanıyordum çalışıyordu da. Mevcut AC konusunda bildiğim kadarıyla ilk denemende sadece uyarı yiyorsun yani bir sorun çıksa bile kolay kolay yemezsin.
Roblox Account Manager temiz bir sürümünü bulum, şu an onu kullanıyorum. Ban yedirme veya robux boşaltma riski var kullanmayı planlayanların bilgisine.
Son düzenleme:
Anime Vanguards'da kendi hesaplarımı kullanarak RAID yapmak istiyorum. Aynı anda birden fazla hesap nasıl kullanabilirim?
En legal ve basit yolu oyunu Microsoft Store üzerinden indirip hem Microsoft Store'den hem normalden açmak. 2 hesabın olmuş olur, adopt me de iş yapmıştı bende.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-