D4C

Uzman
Anime Vanguards'da kendi hesaplarımı kullanarak RAID yapmak istiyorum. Aynı anda birden fazla hesap nasıl kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anime Vanguards'da kendi hesaplarımı kullanarak RAID yapmak istiyorum. Aynı anda birden fazla hesap nasıl kullanabilirim?

Eğer bilgisayarının kaynakları yeterse birkaç sanal makine üzerinden yapabilirsin ama dikkat et Roblox tüm hesaplar aynı IP adresinden bağlandığı için hepsi kicklenebilir. Yada bunu yapmak yasak ise hesapların kalıcı banlanabilir.

Eğer bilgisayarının kaynakları yeterse birkaç sanal makine üzerinden yapabilirsin ama dikkat et Roblox tüm hesaplar aynı IP adresinden bağlandığı için hepsi kicklenebilir. Yada bunu yapmak yasak ise hesapların kalıcı banlanabilir.
Daha önce kullanıyordum hocam, ban yenme ihtimali çok az. Aynı Hwid üzerinden kick yeme ihtimali de düşük biraz pek karşılaşan görmedim.

Daha önce kullanıyordum hocam, ban yenme ihtimali çok az. Aynı HWID üzerinden kick yeme ihtimali de düşük biraz pek karşılaşan görmedim.

Roblox hiç oynamadığım için fazla bir bilgim yok ama birkaç bunun gibi oyun dediğim gibi işliyor yine de dikkat edin.

Çok eskiden bu anti cheat falan olmadan önce şunu kullanıyordum çalışıyordu da. Mevcut AC konusunda bildiğim kadarıyla ilk denemende sadece uyarı yiyorsun yani bir sorun çıksa bile kolay kolay yemezsin.
Bunu bende kullanmak istiyordum hocam ama oyuna girerken farklı servera geçiyor hesaplar. Hesaplar farklı servera geçtiği için son açılan hesap dışındaki hesaplar server hop yapamıyor, o yüzden oyuna da giremiyor.

Roblox Account Manager temiz bir sürümünü bulum, şu an onu kullanıyorum. Ban yedirme veya robux boşaltma riski var kullanmayı planlayanların bilgisine.

Son düzenleme: