Roblox'a erişim engeli geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Roblox'un moderatör ekibi ve güvenlik sistemi berbat zaten adamlar 0 önlemle milyarlar kazanıyor. Bu yüzden diyorum zaten eğer uyarısız engelleme varsa ben de karşıyım.
En kötü 17+ oyunlara girebilmek için kimlik doğrulama sistemi falan getirirsin, fotoğraf istersin cart curt. Ha, yapay zekanın bu denli gelişmiş olduğu günümüzde bunu bypass etmek ne kadar zor olur? Orası ayrı bi' tartışma konusu.

Neden umursasınlar? Hiçbir ülke ses çıkartmıyor boşa masraf etmek işlerine gelmiyor.

Hep cahil aileler yüzünden şikayet etsin cart curt kapansın sonra
Düşünsenize ailenizden biri oğlum çok Steam'de YouTube'da vakit geçiriyor diye şikayet etsin (benim aile)

Lan akrabamin cocugu geldi abi abi robloxa giremiyorum dedi, yapmadigim şey kalmadi meger erisim engeli gelmis. Bu nasıl bir kafa olum iyi misiniz? sirada ne var acaba interneti kokten kapatin gidelim? ben hayatimda bu ulkeyi yoneten bu kararlari veren canli varliklardan daha aptalini gormedim

Ben artık saldım her şeyi şaşırmıyorum bu zırvalıklara umurumda da değil 3 hafta kalmış gidiyorum ülkeden zaten valla kalanlara şans diliyorum artık.

Moderasyonu kötü oyunun evet, birkaç askeri oyun vardi gayet güzel onları oynuyordum. Oyunlarda +13 +17vb yaş sınırlaması var aile kontrol etmezse çocuğu roblox ne yapsın orada. Saçma buluyorum yasaklamayı, ilerleyecekler steam discord diye... eğer +18 içeriği bahane ediyorlarsa zaten steam kesin sonraki engeli yiyecek...

İyice taliban kafasında kararlar almaya başladılar hiç hayırlı görmüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…