- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Harbi, zaten neredeyse evde yaptığım tek aktivite.
Bir de TR Youtuber'lar para kazanamayacak mesela parasız Enes Batur.
Son düzenleyen: Moderatör:
RockyHighway79
Üstün
En kötü 17+ oyunlara girebilmek için kimlik doğrulama sistemi falan getirirsin, fotoğraf istersin cart curt. Ha, yapay zekanın bu denli gelişmiş olduğu günümüzde bunu bypass etmek ne kadar zor olur? Orası ayrı bi' tartışma konusu.Roblox'un moderatör ekibi ve güvenlik sistemi berbat zaten adamlar 0 önlemle milyarlar kazanıyor. Bu yüzden diyorum zaten eğer uyarısız engelleme varsa ben de karşıyım.
Mimar Selim Bey
Yetkin
En kötü 17+ oyunlara girebilmek için kimlik doğrulama sistemi falan getirirsin, fotoğraf istersin cart curt. Ha, yapay zekanın bu denli gelişmiş olduğu günümüzde bunu bypass etmek ne kadar zor olur? Orası ayrı bi' tartışma konusu.
Neden umursasınlar? Hiçbir ülke ses çıkartmıyor boşa masraf etmek işlerine gelmiyor.
RockyHighway79
Üstün
LoL kapanmaz. Çok zorlama bir sebep göstermeleri lazım kapatmak için. Mesela, şu kadın karakterin kostümü uygunsuz falan gibisinden.LoL kapanırsa tanrı devleti korusun çünkü Shaco mainler korumayacak.
Christonius
Uzman
Lan akrabamin cocugu geldi abi abi robloxa giremiyorum dedi, yapmadigim şey kalmadi meger erisim engeli gelmis. Bu nasıl bir kafa olum iyi misiniz? sirada ne var acaba interneti kokten kapatin gidelim? ben hayatimda bu ulkeyi yoneten bu kararlari veren canli varliklardan daha aptalini gormedim
Mehmet Akif T
Başarılı
Moderasyonu kötü oyunun evet, birkaç askeri oyun vardi gayet güzel onları oynuyordum. Oyunlarda +13 +17vb yaş sınırlaması var aile kontrol etmezse çocuğu roblox ne yapsın orada. Saçma buluyorum yasaklamayı, ilerleyecekler steam discord diye... eğer +18 içeriği bahane ediyorlarsa zaten steam kesin sonraki engeli yiyecek...Her oyunun +17 damgası yediğini sanmıyorum. Aktif Roblox kullanan arkadaşlara danışmak lazım. Ayrıca olmasa bile birçok çocuk sesli ve yazılı sohbet üzerinden zorbalanıyor veya tehdit ediliyor.
(Bizzat yaşadığım ve şahit olduğum olaylar)
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.