- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Bu habere veya Instagram haberine sevinenler Kuzey Kore'ye dönsek bile şükrederler, o kadar ilahlaştırıyorlar o kişiyi. (kim olduğunu anlamışsınızdır.)Şimdi bu habere sevinen arkadaşlar Steam kapatılırsa yanlarında duracak birilerini bulabilecekler mi acaba?
Mimar Selim Bey
Yetkin
Rüyadan uyanın.Oha. Bizim ciddi bir protestoya ihtiyacımız var. Şaka yapmıyorum.
Şirketimi babaannemin üstüne açsam nasıl olur?
İhtiyacımız var demiş. Olacak yapacağız dememiş. Evet ihtiyacımız var.
Astronotarda
Üstün
Ülke zaten kabus uyanamıyoruz.
Mimar Selim Bey
Yetkin
Varsa bile boşuna hayal etmeyin.İhtiyacımız var demiş. Olacak yapacağız dememiş. Evet ihtiyacımız var.
- Makaleler
- 24
Sanirim buna hangi kilif uyduracaklarini buldum. Gectigimiz günlerde Roblox kullanici verilerini ucuncu parti sirketler ile paylasacagini ve reklam geliri icin satilacak diye bildirmisti. KVKK uyumsuzluğu adi altinda engel getirmislerdir.
Tabii bu yonetimle yapilan hiçbir seyde mantik aramiyorum, ne gibi saçma bir bahane uretecekler acaba.
Tabii bu yonetimle yapilan hiçbir seyde mantik aramiyorum, ne gibi saçma bir bahane uretecekler acaba.
Dracula
Üstün
Kafayı yersin.Eki Görüntüle 72420
Roblox'a erişim engeli getirildi:
[BTK: roblox.com, 07/08/2024 tarihli ve 2024/5282 D. İş sayılı Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla erişime engellenmiştir.]
Mimar Selim Bey
Yetkin
İddia var ama ne kadar doğru bilmiyorum.Sanirim buna hangi kilif uyduracaklarini buldum. Gectigimiz günlerde Roblox kullanici verilerini ucuncu parti sirketler ile paylasacagini ve reklam geliri icin satilacak diye bildirmisti. KVKK uyumsuzluğu adi altinda engel getirmislerdir.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.