- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Captain Levi 21
Üstün
Yavaş yavaş tüm interneti engelliyorlar, şu an birçok site açıkken keyfini çıkarın. Bu halk uyutulmaya alışık zaten tepki vermezler.
mauroicardi99 92
Bilgin
Onlara bile gerek yok, Instagram'a VPN ile girebiliyorsak bunlara da net VPN ile gireriz.Benim anlamadığım, onları kapatınca alternatifini kullanamayacak kadar aptal mıyız biz? Discord yoksa Skype var o yoksa TS var. Yasaklayarak bir yere kadar.
- Makaleler
- 1
Bu arada eğer iddialar doğruysa Roblox'un yasaklanması çok iyi olmuş.
Bunun çözümü yasaklayarak değil, telefonu çocukların ellerinden alarak olur.
Ses çıkartanın sesini çok rahat bir şekilde kesiyorlar, ses çıkartacak sayısı da azdır. Hatta kararı destekleyen sayısından az bile olabilir.Böyle sessiz kaldıkça daha çok site yasaklanacak. Yasaklanan siteden nefret etsen bile bu kararı desteklememek lazım.
Durum vahim.
Anilkyae
Üstün
Çocuk kitleye hitap eden bir oyunda cinsel içerikli oyun olması çok mu doğru? Ayrıca roblox oynama yaş sınırı "13" lakin ebeveyn kontrolünde küçük çocuklarda erişebiliyor.Bunun çözümü yasaklayarak değil, telefonu çocukların ellerinden alarak olur.
or3m.d
Yetkin
Bu arada gerçekten var. Bizzat oynadım.Bu arada eğer iddialar doğruysa roblox'un yasaklanması çok iyi olmuş. Umarım en kısa sürede iki taraf arasında anlaşmaya varılıp daha güvenli bir şekilde hizmete başlar.
Vallahi arkadaş sokmuştu kızmayın bana. 
- Makaleler
- 1
Çocuk kitleye hitap eden bir oyunda cinsel içerikli oyun olması çok mu doğru?
Doğru veya yanlış demedim. Madem rahatsız oluyorsun al elinden telefonu sal dışarıya.
RockyHighway79
Üstün
Cinsel içerikli oyunlar 17+ zaten, 17 yaşından küçük çocukların cinsel içerikli oyunlara girmesi Roblox'un suçu mu? Bu ne saçma iş olm.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
ChatGPT, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UCL maçlarının sonucunu tahmin etti
- Captain Skriniar
-
-
-
Manavgat coğrafi ve görünüm olarak GTA San Andreas haritasına benziyor mu?
- Swordsman Ercan Yılın
-