Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ersin Çakı bahanesiyle kapatılıyordu az daha :D o da gelir yakın zamanda, şiddet saçıyor ya.

Hocam CS de çıkmıştı. Hatta oyun içi bıçaklara da laf atıyorlardı. Kesin CS de kapanacak. Biz direkt Steam'e elveda diyelim.

O kadar hesap yap para yatır emek geçir seviye atla kostüm al silah kaplaması al (Roblox için demiyorum) engel gelsin hesabına elveda et sende aval aval bak

Her oyunun +17 damgası yediğini sanmıyorum. Aktif Roblox kullanan arkadaşlara danışmak lazım. Ayrıca olmasa bile birçok çocuk sesli ve yazılı sohbet üzerinden zorbalanıyor veya tehdit ediliyor.

(Bizzat yaşadığım ve şahit olduğum olaylar)
Komple yasak çözüm değil ki hocam. Zaten gerçek yaşlarını girseler, cinsel içerikli şeylerle karşılaşmayacaklardır. 10 yaşındaki çocuk, yaşını 17+ olarak giriyor ve böyle içeriklere maruz kalıyor. Ailelerin çocuklarını denetlemesi lazım. Oyunlardaki yaş sınırlamalarının süs olsun diye konulmadığını, bir amaca hizmet ettiğini açıklamaları lazım. Roblox'un da ayrıca cinsel içerik barındırdığı halde 17+ damgası bulunmayan oyunları tespit etmesi ve bu oyunların yapımcılarına yaptırım uygulaması lazım.

Son düzenleme:

Komple yasak çözüm değil ki hocam. Zaten gerçek yaşlarını girseler, cinsel içerikli şeylerle karşılaşmayacaklardır. 10 yaşındaki çocuk, yaşını 17artı olarak giriyor ve böyle içeriklere maruz kalıyor. Ailelerin çocuklarını denetlemesi lazım. Oyunlardaki yaş sınırlamalarının süs olsun diye konulmadığını, bir amaca hizmet ettiğini açıklamaları lazım. Roblox'un da ayrıca cinse içerik barındırdığı halde 17+ damgası bulunmayan oyunları tespit etmesi ve bu oyunların yapımcılarına yaptırım uygulaması lazım.

Aynen öyle katılıyorum veletler yüzünden bizden acı çıkarıyorlar

Komple yasak çözüm değil ki hocam. Zaten gerçek yaşlarını girseler, cinsel içerikli şeylerle karşılaşmayacaklardır. 10 yaşındaki çocuk, yaşını 17artı olarak giriyor ve böyle içeriklere maruz kalıyor. Ailelerin çocuklarını denetlemesi lazım. Oyunlardaki yaş sınırlamalarının süs olsun diye konulmadığını, bir amaca hizmet ettiğini açıklamaları lazım. Roblox'un da ayrıca cinse içerik barındırdığı halde 17+ damgası bulunmayan oyunları tespit etmesi ve bu oyunların yapımcılarına yaptırım uygulaması lazım.

Roblox'un moderatör ekibi ve güvenlik sistemi berbat zaten adamlar 0 önlemle milyarlar kazanıyor. Bu yüzden diyorum zaten eğer uyarısız engelleme varsa ben de karşıyım.

Komple yasak çözüm değil ki hocam. Zaten gerçek yaşlarını girseler, cinsel içerikli şeylerle karşılaşmayacaklardır. 10 yaşındaki çocuk, yaşını 17+ olarak giriyor ve böyle içeriklere maruz kalıyor. Ailelerin çocuklarını denetlemesi lazım. Oyunlardaki yaş sınırlamalarının süs olsun diye konulmadığını, bir amaca hizmet ettiğini açıklamaları lazım. Roblox'un da ayrıca cinse içerik barındırdığı halde 17+ damgası bulunmayan oyunları tespit etmesi ve bu oyunların yapımcılarına yaptırım uygulaması lazım.
Roblox yetkilileri adam akıllı sistem kursalar olurdu fakat sistem berbat. Aramalarda da bu içeriklerin filtrelenmesi lazımken arkadaşları oynuyor diye özellikle öneriyor bu oyunları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.