Roblox'a girilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yight
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 212
  • Etiketler Etiketler
    roblox

Yight

Çalışkan
Başlıkta da bahsettiğim gibi Roblox'a girememekteyim. GoodbyeDPI kullandım bütün varyasyonlarıyla ancak bir işe yaramadı, SplitWire'da oyunun dosya yolunu ekledim, sadece 2-3 dk oyunda kalıyor, sonra serverden atıyor. Yardımlarınız için en baştan teşekkürler.

Hocam GoodByeDPI'da kurmak istediğiniz.cmd dosyasına sağ tıklayıp düzenle tuşuna tıklayın. Ardından fotoğrafta işaretlediğim kısımdaki "5" veya "8" yazan kısmı "7" olarak değiştirin. Kaydet diyerek yönetici olarak çalıştırın. Bu sürümü öneririm bu arada: Release Release GoodByeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodByeDPI-Turkey

Ne olduğu bilinmedik VPN'ler yerine Proton gibi güvenli VPN'ler kullanın.

Eğer internetin TurkNet ise çoğu DNS Roblox engelini aşabiliyor.

Türk Telekom kullanıyorum maalesef ve Proton VPN dede aynı sorunları yaşamaktayım.

RTSS açıksa kapat, benzeri bir program varsa onu da kapat.

RTSS kullanmıyorum ancak açık olarak genelde bunlar açık oluyor.

Hocam teşekkürler ama bir yere kadar çalışıyor diyebilirim, çalışması için Kaspersky'i kapatmam gerekiyor ve kapatmama rağmen sanki canı istemesine bağlı çalışıyor gibi 2-3 kere kritik dosyalar indirilemedi dedikten sonra açılması ve bunları yaparken Discord'a girememem falan ki üstüne hesabıma giremiyorum, orası da ayrı ama en azından indirmesine yardımcı olduğunuz için teşekkürler

daha dogrusu microsoft store dan indirdiğim versiyonda hesabıma giremedim ve o kritik dosya hatasını aldım ancak normal kendi sitesinden indirincede bu hatayı almaktayım

Son düzenleme:
Bloxstrap dener misiniz Roblox'u açmak için? GitHub - bloxstraplabs/bloxstrap: An alternative bootstrapper for Roblox with a bunch of extra features.

Hocam maalesef ki çalışmıyor. Daha doğrusu indiremiyorum DPI açıkken ancak can sıkıntısından ttl değerlerini değişerek indirmeyi denedim ve en iyi sonucu 4 ondan sonra 7 verdi.

Sanırım o bir yere kadar indirme sorunu benden kaynaklanıyor. Oyun güncellemesi vardı indirmeye koydum ve gene bir kısmı indi anca DPI kapalı olmasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…