Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jarex

Uzman
Kullandığım VPN Cloudflare WARP "WARP özellikli 1.1.1.1" olanını kullanıyorum. Roblox'a girerken de şu hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

1737209852062.webp

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar korkak olmayın be kardeşim açık kaynaklı bir yazılım nasıl mining olabiliyor söyler misin bir.

Korkaklıkla alakası olan bir durum değil kardeşim senin gibi Windows 10 kullandığım dandik bir sistemim olsaydı eyvallah korkmazdım kullandığım sistem sağlam olduğu için maalesef böyle ön yargılı yaklaşıyorum kusura bakma ha bakacaksanda buraya cevap yazma artistlik yapma.

Artı -1 Eksi
Korkaklıkla alakası olan bir durum değil kardeşim senin gibi Windows 10 kullandığım dandik bir sistemim olsaydı eyvallah korkmazdım kullandığım sistem sağlam olduğu için maalesef böyle ön yargılı yaklaşıyorum kusura bakma ha bakacaksanda buraya cevap yazma artistlik yapma.

Klasik cahil aklı ya ne yazsamda bir cevabını bulacak neyse üstelememe gerek yok boşuna uyarı yemeyelim. Böyle paranoyak olmaya devam et ama sen yüksek sisteminle keyifle Roblox oynarsın artık.

Artı -1 Eksi