Yer
Dell Precision 620MT (Win98)
Bildiğiniz üzere Roblox hala kapalı ve Kaspersky VPN ile giriyorum. Ancak bir türlü Robux alamıyorum sizde de böyle mi yoksa kapalı diye izin vermiyor mu? Troy kartım vardı denedim olmadı Halkbank Visa vardı o da olmadı. (Baştan söyleyeyim Oyun sitelerinden almak istemiyorum.)

Bildiğiniz üzere Roblox hala kapalı ve Kaspersky VPN ile giriyorum. Ancak bir türlü Robux alamıyorum sizde de böyle mi yoksa kapalı diye izin vermiyor mu? Troy kartım vardı denedim olmadı Halkbank Visa vardı o da olmadı. (Baştan söyleyeyim Oyun sitelerinden almak istemiyorum.)
Fiziksel olarak kod satılıyordu sanki. Veya hocamın dediği gibi de oluyor galiba.

Bynogame gibi sitelerden alıp aldığınız kodları Roblox üzerinden etkinleştirin, diğer türlü bir yolu yok varsa da ben bilmiyorum. En kötü haliyle Trendyol/Hepsiburada satılan kodları alabilirsin oyun sitelerinden almak istemiyorsan ki şu durumda başka bir çaren yok gibi.