Roblox'ta önce oyun içi tehdit edildim sonra hesabımı çaldılar. Hesapta o sırada telefon veya email kayıtlı değildi. Sonradan email kaydedip 2 adımlı doğrulama açtım. Hesabı çaldıkları zaman bir bilgi ya da bir şey görebilmiş olabilirler mi? Teşekkürler . Şifreyide değiştirdim .

Roblox'ta önce oyun içi tehdit edildim sonra hesabımı çaldılar. Hesapta o sırada telefon veya email kayıtlı değildi. Sonradan email kaydedip 2 adımlı doğrulama açtım. Hesabı çaldıkları zaman bir bilgi ya da bir şey görebilmiş olabilirler mi? Teşekkürler . Şifreyide değiştirdim .
Hiçbir şey olmaz.

Roblox'tan bir şey olmaz. T.C. kimliğinizi bağladıysanız sorun olabilir anca, onda da göstermiyordu sanırım Roblox.

Hayır hiçbir bilgi kayıtlı değildi. Sadece konumumu bulabilirler mi çalıntı hesaptan kurcalayıp?

İki adımlı doğrulama kurdum şimdi tekrardan çalamazlar dimi ?

İki adımlı doğrulama kurdum şimdi tekrardan çalamazlar değil mi?

Biraz sert olacak ama, küçük Roblox "heçkırları" böyle şeyler yapmayı bilmiyordur. Hesabı geri kurtardınız değil mi? Çok yüksek ihtimal sorun yaşanmaz daha.
Geri kurtardım ama hala aklımda soru işaretleri kaldı . Girdiğim oyunda onların yaptığı bir oyundu . Oyundan bilgilerimi görebilme ihtimali var mıdır peki ? Birde son olarak böyle şeyler yapmayı bilen birisilerse eğer konumu yada bişeyi bulabilirler mi sizce ?

Biraz sert olacak ama, küçük Roblox "heçkırları" böyle şeyler yapmayı bilmiyordur. Hesabı geri kurtardınız değil mi? Çok yüksek ihtimal sorun yaşanmaz daha.
Aman hocam, o ne sertlik öyle. Dut yemiş bülbül olduk ya. :D
Geri kurtardım ama hala aklımda soru işaretleri kaldı . Girdiğim oyunda onların yaptığı bir oyundu . Oyundan bilgilerimi görebilme ihtimali var mıdır peki ? Birde son olarak böyle şeyler yapmayı bilen birisilerse eğer konumu yada bişeyi bulabilirler mi sizce ?
Bir şey olmaz babayiğit. Sen sakin ol, oyununu rahat rahat oyna.

@Oyun Sever, Roblox'ta benim de oyunum var. Zaten Roblox böyle bir şeye izin vermez ama eminim ki oyundan bilgilerinizi göremezler. İkinci olarak da böyle bir şeyin yapılabileceğini ben hiç görmedim açıkçası. Binlerce kez hesabım çalındı veya tehdit edildim ancak veri sorunu yaşamadım. Türkiye'de zaten bildiğiniz üzere E-Nabız, Yemek Sepeti gibi birçok yerden verileriniz sızıyor. Sızan verilerde ev adresiniz veya TC kimlik numaranız olduğundan dolayı sorun yaşayabiliyorsunuz ancak Roblox'ta böyle bir durum yok. Çünkü hesabınızdan erişemiyorsunuz birçok bilginize.

@Oyun Sever, Roblox'ta benim de oyunum var. Zaten Roblox böyle bir şeye izin vermez ama eminim ki oyundan bilgilerinizi göremezler. İkinci olarak da böyle bir şeyin yapılabileceğini ben hiç görmedim açıkçası. Binlerce kez hesabım çalındı veya tehdit edildim ancak veri sorunu yaşamadım. Türkiye'de zaten bildiğiniz üzere e-Nabız, yemek sepeti gibi birçok yerden verileriniz sızıyor. Sızan verilerde ev adresiniz veya T.C. kimlik numaranız olduğundan dolayı sorun yaşayabiliyorsunuz ancak Roblox'ta böyle bir durum yok. Çünkü hesabınızdan erişemiyorsunuz birçok bilginize.

Çok sağ olun içimi rahatlattınız. Hesap yan hesabımdı icinde kayıtlı bir bilgide yoktu. Bunların ne yapcagi belli degil hesaba giren o bilgilerede ulasmıstır diye korktum.

Ne olacak, tehdit eden maks. paneller ondan da bir şey olmaz merak etme.

Son düzenleyen: Moderatör: