QuasarWhisper

Çalışkan
Orta-üst segment bir bilgisayar dizdim. Çocukluğumdan beri hayalimdi, hâlâ şaka gibi geliyor. Fakat PC'de yapacak bir şey bulamıyorum. Oynayacak oyun yok (zaten çok pahalılar ve oyunlara para vermeyi sevmiyorum), kendimi geliştirecek şeyler yapmak da her zaman olunca insanın canını sıkıyor. Ne önerirsiniz?

Ev yapan insan videoları var ya, onları izle; fenasal sarıyor. Arkaya da kendi sevdiğin bir müziği aç, kafayı fena rahatlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ev yapan insan videoları var ya onları izle fenasal sarıyor arkayada kendi sevdiğin bir müziği aç kafayı fena rahatlatıyor.

Tatlim onerin icin sağ ol da bu tur seyler aşırı basit seyler yani televizyonumdan, telefonumdan da yapabilirim video izlemeyi pek sevmiyorum PC'den. Sistemin hakkini verecek ve bana da bir seyler katacak seyler lazim (eglendirmesi veya bilgilendirmesi gibi).

PC'yi aldığın için sürekli olarak oyun oynamak zorunda değilsin, belki böyle hissediyorsun ama ileride iyi bir bilgisayar dizdiğin için işine çok yarayacak. Kendini zorlamadan, canını çeken şeylere yönelmeye çalış.

Orta-üst segment bir bilgisayar dizdim. Çocukluğumdan beri hayalimdi, hâlâ şaka gibi geliyor. Fakat PC'de yapacak bir şey bulamıyorum. Oynayacak oyun yok (zaten çok pahalılar ve oyunlara para vermeyi sevmiyorum), kendimi geliştirecek şeyler yapmak da her zaman olunca insanın canını sıkıyor. Ne önerirsiniz?

Komik bir öneri gibi gelebilir ancak sanal makineye Linux, MacOS gibi işletim sistemleri kurup onları deneyimleyebilirsin.

Artık bilgisayarların normalde yapabildiğini mobil cihazlar yapabiliyor zaten. Bilgisayar üst düzey işler için bir avantaj sağlıyor sadece. Eğer ağır işler yapmıyorsanız yer kaplayan hurda parçalarından farksızlar. Siz bunu kabullenememişsiniz.