Adamlar hâlâ pedofili, çocuk zorbalığı, ailevi değerlere hakaret ve ırkçılık yapan kişileri banlamıyor; moderasyonlarını hâlâ yapay zekâ yönetiyor. Arkadaşımla özel mesajla konuşuyorum diye 5 dakika içinde yasaklanıyorum ama biri gelip Türkiye ile dalga geçince, aileme hakaret edince ya da bir çocuğu zorbalayınca cezalandırılmıyor. Az önce yasaklandım ve itiraz ettim; itirazdan sonra kategoriyi değiştirip ceza süremi 1 günden 3 güne çıkardılar.
Şu anki cezadan 6 gün önce de yasaklanmıştım ama orada kimseyle hiçbir şekilde konuşmadım. Sadece arkadaşımla konuşuyordum; özel mesajla konuştuğum hâlde yasaklandım. Roblox’un moderasyonu hâlâ çöplükten başka bir şey değil. Sözde geliştiriyorlar ama hâlâ yerlerde sürünen bir moderasyon var. Bu adamlar bu şekilde devam ettikçe her ülkeden erişim engeli yerler.
Şu anki cezadan 6 gün önce de yasaklanmıştım ama orada kimseyle hiçbir şekilde konuşmadım. Sadece arkadaşımla konuşuyordum; özel mesajla konuştuğum hâlde yasaklandım. Roblox’un moderasyonu hâlâ çöplükten başka bir şey değil. Sözde geliştiriyorlar ama hâlâ yerlerde sürünen bir moderasyon var. Bu adamlar bu şekilde devam ettikçe her ülkeden erişim engeli yerler.